fredag 13 september 2013

Med hjälp av lite tyg...

...så kan man piffa till det lite!
På kräft-surströmmingsskivan så behövdes det lite piff! Man tager vad man haver helt enkelt. Vimplarna hade jag sedan förut men de var inte uppsatta innan. Rev och klippte lite tygremsor i diverse färger som jag hittade i mitt tygskåp och gjorde en tygkrona. Klicka på bilden så ser du hela bilden! (den kapas tyvärr i högerkanten i bloggen.)
Hå och hej med farbror Frej:)
 
Ha en fin helg!

torsdag 12 september 2013

Här sitter jag....

...och känner in rummet! :) Fick den här fina skålen när jag hade kräft/surströmmingsskiva modell knytis häromdan! Visst är den fin?! Passar mig..behöver ofta känna efter inför saker och inför inredning! :) Vid kräftätande gillar jag att ha en vattenskål med fräsch citronskiva i för att doppa händerna för att fräscha upp sig och sen använda tygservetter. Imorse åt jag youghurt och kände in rummet! :)

måndag 9 september 2013

Virkat klart

Nu är första sjalen klar! ...men definitivt inte den sista! :) Den här passar bra till höst -outfiten!
Måste köpa mer garn nu så jag har nåt att sätta händerna i framför teven men det är ju så mycket man vill göra. Nu kommer träningspassen igång, härligt...dags att sätta sig i keramikverkstan men det ska bli nån kompisträff med lite gott att äta en kväll i veckan oxå! Trevligt att förgylla vardan lite och inte bara göra roliga saker på helgen.
 
Ha en fin vecka! :)

fredag 6 september 2013

Favoriter just nu

Blev så sugen på virkning igen. Förra hösten virkade jag sjalar som en galning så jag har måånga och sålde även några stycken. Nu har det kommit in nya färger på mitt favoritgarn så nu är jag igång igen! :) Det som är så bra är ju att man kan sitta var som helst och en liten stund här och där eftersom jag kan mönstret utantill. Superenkelt, kul och avkopplande! :)
 


En annan favorit är min nyinköpta, praktiska och rymliga väska som jag köpte på Norrfrid!
 
Ha en fin helg! :)