fredag 28 februari 2014

Klädprovning på Norrfrid

Jenny undrade om jag ville ställa upp tillsammans med Eija att klä mig i Östebrokläder för att fotograferas på Norrfrid eftersom Eija säljer kläderna både i gårdsbutiken och i nätbutiken! Jaa..why not...att få klä sig i de ljuvliga kläderna, ha tjejträff med Eija och fotograf Jenny tackar man ju inte nej till och dessutom att få göra det i det härliga huset Norrfrid! Underbar miljö att vistas i! Man får lätt en känsla av att....jag kan va här huur länge som helst, så lugnt och fridfullt!

Här ser det ut som om bruden klev ur kläderna och försvann! ;) ...närå...bara jag :) Den där kjolen från Östebro är underbar! Jag har köpt mig en beige själv! :) ..å skorna är mina egna, supersköna och passar till allt!


Såå tyllig och fin! :)



Här i salen på Norrfrid hänger ett gäng kläder från Östebro som jag och Eija provat och fotograferats i för att läggas ut i Norrfrid nätbutik



Efter en supertrevlig dag med tjejerna så avslutade jag den med att fika och njuta i Norrfrid gårdsbutik! :)

Fler bilder från fotosessionen kan ni se HÄR!

Ha en trevlig helg! :)

Småshoppat

Häromdagen på Textilarkivet så blev det bara lite småshopping! Fanns ju mycket jag ville köpa där men...en annan gång kanske! Ylle och garn ska inhandlas i alla fall! :) Jag faller ju alltid för tovat så en liten portmonnä/pyttenecessär blev det och ett anteckningsblock som alltid kommer till användning! Det finns jättefina stora väskor i tovat oxå som jag blev kär i! Väskor det är nåt som jag kan köpa hur mycket som helst som har jag upptäckt! :)

Ha en fin helg! :)

onsdag 26 februari 2014

Brodera på ylle


Var och besökte min stads Textilarkiv idag en kortis med jobbet! Vi tittade på utställning gjord av en kreativ kvinnlig textilkonstnär som rest runt i världen och visar nu upp textila skatter från olika delar av världen. I muséet finns även en liten butik där det säljs tovat, kuddar, väskor, garn och ylle bl.a. 
Oj va sugen jag blev på att brodera på ylle! Jag önskade mig två brodyrböcker förra julen och jag gillar dom verkligen! En av dom på bild här ovan! Blev jättesugen på att sy nåt ur boken men har inte kommit till skott! Idag fick jag bränsle igen kände jag!...Måste snarast bege mig tillbaka för att köpa ylle och garn men först ska jag spana in nåt i boken som jag vill sy! Det ska bli superkul! Om jag i alla fall köper på mig det jag behöver så kan jag ju iallafall börja och sen får det väl ta tid. 
Jag tänker alltid att sånt här vill man ju göra vintertid och innan jul och så men det blir aldrig så. Varför inte ha nåt sånt här liggande som jag kan sy lite på då och då när jag får lust?! :)

torsdag 20 februari 2014

Bara en påminnelse om våren



Lite återbruk av gamla foton från nån annan vår! :) Inte för att jag vill ha vår nu, jag älskar vintern! Alltså jag har gärna vintervitt och lite minusgrader med sol ända in i mars! Men inomhus kan jag ha lite vårigt med kvistar, blommor och vårfärger.

Ha en fin dag! :)

fredag 14 februari 2014

Önskar er en fin Alla Hjärtans Dag! :)

 
Ha en fin Alla Hjärtans Dag idag!:)
 
Kram

torsdag 6 februari 2014

En titt in i köket

En titt genom glasdörren in i köket!..lite grönt finns det där inne för att "våra" till det lite! :)
 
 
 
Kunde ju inte behålla de murriga kuddarna i kökssoffan...utan det blev lite grönt som sagt och lite rosor och beige till det rödvita sofftyget.
 
 

Tulpaner är ju alltid härligt och de hamnade i en grön tulpanvas som jag hittade i källaren. Är visst väldigt inne med grönt glas nu i vår! :)



tisdag 4 februari 2014

Nyttigt och gott! :)

Har blivit insnöad på energidrycker på sistone, hemgjorda alltså! Såå gott och nyttigt!
Blev så inspirerad av min kompis M.
Här tranbärsdryck, banan och hallon! Mums! :)...upphälld i min egengjorda kanna.
Man kan ju mixa nästan vad som helst och man får verkligen energi och är ju dessutom gott! Blir inte alls lika sugen på godis när jag dricker såna här go-drinkar! :)

söndag 2 februari 2014

One of a kind

Min alldeles egna äggkopp! Gjord av mig i ett enda exemplar. Har ju fler men den här är min favorit! :-) Hoppas ni har en fin helg!  Nu ska jag in i keramikverkstan för att färdigställa lite inför bränning och sen nästa steg,  glasering. :-)