torsdag 21 augusti 2014

Kärlek

 
I helgen som var har jag haft äran att va med på en av mina vänners bröllop!
De var såå fina! Det strålade om dem! Love was in the air! Vädret var underbart! Festen var så välordnad, trevlig, hemtrevlig och mysig! :)
 
En lycklig dag!
 
Kan man annat än bli glad en sån dag?! :)...
och känslan kommer tillbaka till mig när jag tittar på alla foton från dagen.
 
Jag fick äran att fota gästerna på festen och kunde såklart inte hålla mig från att fota även i kyrkan, utanför m.m. Ni vet hur det är..man bara ser tillfällen man vill föreviga! :)

tisdag 19 augusti 2014

Resultatet

 
Ser ut som om jag ska ha kafferep men så är det inte! :)
Här är resultatet av mina muggar + rosdekaler från förra inlägget!
Nu är de leveransklara till mina kunder som beställt dessa! :)
 
Ha en fin dag!

torsdag 14 augusti 2014

Effektiv

Sommarvädret har ju varit helt fantastiskt och nästan för bra och inte ville man missa en endaste dag! Blev därför bara arbete i keramikverkstan de få dagar det regnade!...dagarna gick fort ändå! :)
Men det är lustigt..även om man är trött när man börjat jobba så får man (läs jag) mer gjort när man börjar jobba ändå...man får lite fart!
 
Igår kväll lades lite dekaler i blöt för att sättas på ett gäng vita muggar.
 

Gänget av muggar! Satte mig på glasverandan för att det kändes skönt att ta tillvara på ljuset och känna att jag "nästan" var utomhus! :)


Så här ser de ut innan sista bränning! Nu ska de snart in i ugnen! :)
 
Ha det bra!
 

onsdag 13 augusti 2014

Hejdå sommar!


Jobbar nu min andra vecka efter semestern och nu känns det som om hösten kommit! Det är ju fortfarande sol och fint men det känns i luften att det är höst! Varje höst är det samma visa för mig...jag har svårt att acceptera att sommaren är slut..jag måste liksom ha en invänjningsperiod innan det är okej med höst! De senaste åren så har jag kännt att ..jomen det är ju ganska trevligt med hösten för det har varit så fina höstar!.. men ändå känner jag motstånd. Sedan när den varma hösten är över och det blir trist ute då kan det lika gärna få komma snö så det blir ljust och fint! :)
Hoppas verkligen på en snörik vinter i år!

p.s..bilden blir större om du klickar på den...d.s