tisdag 26 mars 2013

Bevara Nickebo

Måste bara visa lite foton från ett besök jag gjorde en regnig sommardag på semestern!
Såå vackert gammalt hus beläget utanför Härnösand. Ångrade genast att jag inte varit där förut!
Kolla in utsikten från den stora verandan vid entrén! Vackert även i grått sommarväder!Kolla in maffiga Nickebo! Just nu ägs Nickebo av domkyrkoförsamlingen men det är oklart hur det ska vara i framtiden och tyvärr verkar fiket vara stängt i sommar.


Huset är lika vackert på insidan och de hade supergott hembakt fikabröd!Skulle gärna återkomma hit! Det var så mysigt för det var folk i alla åldrar som var här och fikade.

Pampigt eller hur?!Såå mysigt!Vackert eller hur?!
Jag har blivit en riktig slarver och fotar ofta med mobilen nuförtiden, därav bildkvalitén! :)

5 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Menn jösses! Vilket ställe!!! Mamma o Ppapa har ofta varit där och fikat men jag har aldrig vetat att det var SÅÅ fint!?

Men snälla nån, om ngn läser detta-ÖPPNA UPP FÖR CAFÈ I SOMMAR OCH ALLA ANDRA SOMRAR!!!! Detta får ju inte bara stå utan att ses!!!

Tack för inlägget och snygga foton, trots mobil? Syns inte kan jag säga..( måste länka till detta inlägg inom kort, detta måste uppmärksammas- Mina föräldrar gillar detta och jag hade tänkt följa dem dit i sommar ju!!! )

n o r d i n g å r d e n sa...

..vi måste skriva Domkyrkoförsamlingen, detta ska ju finnas kvar som fik givetvis!! Vi säger att vi lovar göra reklam på våra bloggar i gengäld ;)

Lottas Fotografi sa...

Ååååå så fint! Så synd om det inte kan hålla öppet i sommar också..... Sådana ställen borde läggas mera möda på att bevara.

G:a Affären sa...

Men jisses vilket hus och läget är perfekt! Det passar utmärkt som café och jag tycker också om när det är blandade åldrar, det gör mycket för trivseln. Det ägs av domkyrkoförsamlingen säger du...hoppas verkligen att det får vara kvar för allmänheten.

Ha det gott!
Kramar
Cia

Geli sa...

Hello Signe!
What a beautiful and dreamy place on earth!
I love this house and it' s certainly wonderful to drink with a lovely person coffee and eat a delicious cake!
And the surroundings and the little pavilion ...... Ohhhh..
I wish you a happy week and happy easter dear Signe!
With love, Geli