fredag 18 december 2015

deSigne keramik i tidningen Land! :)

I slutet av januari i år kom Eija och Jenny och gjorde reportage hos mig! Det var främst fokus på mitt kreativa jobb, mitt lilla företag som jag startade utifrån mitt intresse för skapande av keramikalster.
Eija skrev och Jenny fotade och tillsammans roddade de runt och stylade lite så det skulle bli bra bilder. Det var en jättetrevlig dag! Kul att få se hur de jobbade och så kul att få göra ett samarbete oss tre emellan! :) Idag fredag 18/12 kom reportaget i tidningen Land!
Det finns även att läsa på Lands hemsida, se HÄR!
 
Bilderna nedan har jag fått låna av fotograf Jenny Karlsson och finns även i tidningen Land!
 
Här formas fyrkantig klös rund inför drejning! :)
 
 
 

Några av mina alster på hyllan!
 
 
 
 

Min keramikverkstad med betonggolv, trasmattor och diverse återvunna saker. Har använt möbler som egentligen skulle sålts eller slängts men har nu kommit till användning! Som ni ser är det fullt på hyllor och även på bord. När det är som mest aktivitet i verkstan så vet man inte var man ska ställa sina alster! :)
Det har verkligen varit fullt upp nu en längre tid inför diverse marknader, försäljning på hembygdsgård samt i 2 butiker på orten. Nu ska jag bränna sista ugnen för i år och ta en välförtjänt julvila! Nåja...jag måste nog ta och städa upp i verkstan också inför kommande tillverkning! :)
Ha en fin helg!

1 kommentar:

Plommonhuset sa...

Otroligt fin keramik du skapar. //Sofia