onsdag 9 januari 2008

Året som gått på bloggen

Idag har det gått ett år sedan jag startade min blogg! Tjohoo! :)
De första 9 månaderna tillbringade jag på blogg.se men upptäckte sen fördelarna med blogspot och bytte.

Min gamla blogg designe.blogg.se kan man fortfarande gå in på och det finns länkar till den på högra sidan under "Tidigare inlägg hos mig".
Den första bloggtiden var verkligen spännande och jag var alldeles pirrig varje gång jag lagt in ett nytt inlägg. Anledningen till pirret berodde väl mycket på att det var ovant att vara "offentlig"....hjälp..vem som helst kan läsa det här och se mina bilder :) och att det var så himla roligt!

Detta med bloggningen har gett mig ett nytt behov som jag inte visste att jag hade *ler*..men det är ju otroligt roligt och jag ska inte sluta blogga än i alla fall!

Det är så kul att ha fått kontakt med nya människor med liknande intressen som man har stort utbyte av! Är man less på sina inredningstidningar så kikar man in hos någon och blir inspirerad igen!...eller så får man läsa något tänkvärt eller roligt!


Här nedan kommer bilder som publicerats i respektive månad under året med början i januari 2007. Visar dom inte pga någon särskild anledning förutom att jag gillar dom! :)

















Tack för att ni tittar in! Kram :)

36 kommentarer:

EVA / whiskyochchampagne sa...

GRATTIS på 1-årsdagen !!!
Visst går tiden fort...
Och jag visste inte heller att jag var bloggberoende när jag startade...men bloggvärlden är en jättetrevlig värld med massor av nya vänner och mängder av fina idéer !
***
K R A M från EVA !!!

Karin sa...

Grattis på ettårsdagen! Vilket år det har varit. :) Härligt! Jag hoppas du vill fortsätta länge framöver för det är alltid lika kul att kika in här. Tack också för alla härliga bilder. Njuter av dessa du visar idag. Kram Karin

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Ett stort Grattis på ett års dagen av din underbara blogg ! Jag brukar faktiskt gå in i din gamla och kika ibland , mycket fina bilder !
Många kramar/Lotta

Mita`s hjørne sa...

Gratulerer med dagen...!!!
Dette er jo utrolig gøy da, og masse innspirasjon finner man over alt i bloglandia...
Masse flotte bilder hos deg...

Ha en koselig dag...

n o r d i n g å r d e n sa...

Grattis bloggkompis, må det bli många flera år!!! Helt fantastiskt vackra bilder!! De ser ut som hämtade från ngt livslust/inredningsmagasin! Din sittgrupp i trädgården gillar jag, liksom det fotot, kattspåren i snön, den ensamma solstolen på stranden, pumpan på vedhögen, den rtosa lilla gräddsnipan och din verandan är ju för ljuvlig, använder ni den vintertid med? Ja, sen minns jag inga fler bilder men de var alla verkligt fin och ett mycket flott inlägg! Ja visst är det speciellt och mycket kul att blogga, och faktiskt en mycket billig hobby! Ha ett fortsatt bra bloggår! Mari.

Solsjö - Under en vind sa...

Härligt med en återblick! De där somriga soliga bilderna får åtminstone mig att längat efter sommar igen! Visst är det kul att blogga.....det ger mycket mer än vad jag trodde! Kram till dig!

Lilla Blanka sa...

Åh vilket fint inlägg, jättekul idé!
Kram
Mia

Designe sa...

eva: TACK!..tiden går väldans fort när man har roligt :) Jag hinner inte ens lägga ut alla bilder jag fotar..de hinner bli inaktuella!:) KRAM

karin a: Tack!..Som det känns nu vill jag absolut inte sluta blogga!...Skoj att du vill titta in! Ha en bra dag! Kram :)

en vilsen loppa: Tackar!..kul att du hittat till min gamla blogg oxå!:) Kram

mita: Tack, tack! Det finns ju så oändligt många bloggar..önskar man hann titta runt hos alla! Kram :)

guldkant på livet: Tack snälla du! Hihi....ja, det blev inte så mycket inredning utan mer livslustbilder faktiskt!..tänkte inte på det när jag valde dom! Det är verkligen en billig hobby förutom att man blir så sugen att köpa allt möjligt när man ser allt fint hos alla :) Detsamma till dig! Kram

under en vind: Jaa...det är härligt med lite återblickar på året och vad man minns mycket mer av vad som hänt sen man började fota så mycket! Kram :)

lilla blanka: Tack, tack! Ha en bra dag! Kram :)

Anonym sa...

Oj vad tiden går fort! GRATTIS på 1-års dagen :) Gillar verkligen bilderna! Där kan du göra dig ett eget kollage! KRAM

Anna sa...

Stort grattis på 1-årsdagen!

Vilka härliga och vackra bilder du visar från året som gått! Jag bara älskar dina trädgårdsmöbler, för att inte tala om kökssoffan på glasverandan!

Det har betytt mycket för mig också detta med bloggandet - mer än vad jag någonsin trott! Just detta med att få massor av vänner med samma intresse är ju bara det guld värt!

Kram på dig!

:)Anna

Anonym sa...

Visst är det kul att blogga! man blir helt beroende och man kan verkligen inte sluta att blogga!.

Tack för din gulliga kommentar, hoppas att du också får en god fortsättning på det nya året :).

Ps. Gillar din bild på din altan, man vill bara sätta sig där och mysa Ds.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!
Kram Hanna

På Norrgården sa...

Härliga årstidsbilder! Blir alldelse sjuk av längtan när jag ser de sköna sommarbilderna! Grattis till det första året!
Kram

Anonym sa...

Stort tack för all underbar inspiration som du bjudit på under året som gått & jag ser verkligen fram emot ännu mer ljuvlig inspiration från dig! Kram kram

Helen sa...

Grattis! Härlig blandning av bilder. Får ett sug efter vår och värme i luften.

MODERN COUNTRY sa...

Gratulerer med 1 års dag Signe!!
Så koselig med en liten markering med aldeles vakre bilder. Liker så godt bilder fra din hage med jordbær og lunsj. Lengter etter sommeren med en gang! Og de frosne kvistene er også veldig vakre. Artig å gå gjennom året å se hva man har utrettet. Takk for all inspirasjon!

Ha en trivelig kveld, klemmer ;)

Husbilsresan sa...

Grattis på din 1-års bloggdag! Det var nog ett år sedan jag började gå in och kolla på bloggar....och sen startade jag min egen i april....kul ide med korten....det kommer jag kanske att härma sen, om jag får ;)Bilderna är väldigt fina också.Nu ser jag fram emot att få följa din fina blogg i ett år till =)
Ha det gott nu.Kram/Gunn

Marie sa...

Grattis på 1-årsdagen! Jättevackra bilder från året som gått. Älskar bilden med dina trädgårdsmöbler, den är helt ljuvlig! Håller med dig, vem hade anat när man började blogga att det skulle vara så otroligt givande. Ser fram emot många fina inlägg hos dig under det här året.

Kramar Marie

LantlivsAnette sa...

Tänk ändå..ett år i blogg världen,det går fort..
Jag firar ett år i Maj !
Jag känner som du,det är så kul och givande med bloggar så det är inte klokt alltså !
Kram Anette
p.s ohhh..vad fina bilder du visar oss..

linnea-maria sa...

MM vilka fina bilder. Jag har insett att jag lever i en väldigt "manlig" värld. Min närmaste familj består bara av män/pojkar och mina arbetskamrater är män. Därför är det så himla skönt att kunna ta en paus på lunchen och bara prata om vackra saker och vara så kvinnlig man kan i blåkläderna(men de ser ju inte ni ) /linnea-maria

♥ Pia... sa...

Hej och grattis på 1 årsdagen ...från mej med:).. ja jag "firade " nyss min ettårsdag jag med:)..ja jag tycker det är lika kul fortfarande..det enda som stör mej..det är att jag INTE har nån tid till bloggandet hinner ingenting nuförtiden trodde att efter jul så..men nää...Men till dej nu...du är en inspirationskälla...så många fina bilder med bra tips.. även om jag inte alltid hinner in till dej varje dag:) så försöker jag någon dag i veckan ...och då har man at göra...kul...så fortsätt med dessa fina bilder....kram från mej..PIA

Ann-Catrin sa...

STORT GRATTIS...vad härligt att se alla fina bilder.. underbara.
kram A-c

Designe sa...

anna: Tackar! Kul att du gillar mina möbler! Jag längtar faktist till att kunna sitta ute i kajutan igen :) Kram

hanna: Jaa, det är himla kul och man blir så inspirerad av alla! Man hittar en massa saker man vill pyssla med..sy, måla och allt möjligt! Kul att du tittar in! Kram :)

på norrgården: Ja, man blir pigg av att se lite vår och sommarbilder! :) Kram

ljuvligt hemma: Tack snälla du! Det är så kul att du vill titta in! Kram :)

hilajn: TAck! Ja, man behöver lite såna bilder nu! :)

modern country: Tack! Är bara glad om jag kan inspirera på något sätt! Jag blir inspirerad av er som tittar in här oxå! Ha det gott! Kram :)

solkatter: TAck!..Ja, det var nog i dec.-06 jag började titta runt på bloggar och var helt fascinerad över alla fina bilder ute hos folk..man blir så glad och inspirerad! Du får så gärna kika in! Kram :)

marie: TAck, tack! Kul att du gillar mina bilder! Håller med mari guldkant som sa att vi har verkligen en billig hobby!..förutom att man blir så sugen att shoppa då förstås :) Kram

lantlivsanette: Ja, oj va fort det går! Kul att du gillade bilderna! Ha ett gott bloggår! Kram :)

linnea-maria: Tack! Jasså du har mest män omkring dig?!..Då kan det ju verkligen va skönt att få lite egen tid att titta runt på vackra saker och dessutom pynta fint hemma som du gör! Kram :)

pia: Tack, tack!..Aha..vi är lika "gamla/nya" på bloggen?! Skoj!..Va roligt att du blir inspirerad av min sida, då blir jag glad! Kram :)

Designe sa...

ann-catrin: Tack, tack! Kul att du gillar dom! :) Kram

Poppins sa...

Hurra, hurra för jubilaren! Så kul att få se foton för ett helt år. Känn dig stolt över paraden, det är jättefina bilder. Och så härligt det såg ut med sommarbilder.
kramar

Jennyshemochharmoni sa...

Stort GRATTIS!!! Kul att det gått ett år! Nu är det bara att hugga in på år två ;) Ser fram emot att få se fler fina bilder från ditt hem! KRAM!

Anonym sa...

Ja, grattis på ettårsdagen får man ju säga då. =) (fast en dag i efterskott). Tänk vad tiden går. God fortsättning på 2008. Kramar

Ljuva ro sa...

Vilket underbart bloggår!!! Vackra bilder du visar!

Designe sa...

Poppins: Tack, tack! Va glad jag blir..att du gillar mina bilder! Ha det gott! Kram :)

jennyshemochharmoni: Tack!..får väl säga grattis till dig i efterskott! :) Det blir lite fotat nu när det är så mörkt på dagarna..blir väl ljusare snart! Ha det! Kram :)

hemma hos stina: TAck! Ja, det går fort när man har roligt! Kram :)

ljuva ro: Tack snälla! Ha det gott! Kram :)

Elisabet sa...

Grattis till året , dina jättefina bilder är ju som en månadsbok för dig,vi har nog bloggat ung. lika länge..jag har också bytt från blogg.se men har inte riktigt kommit in mig än i blogspot, med tekniken .
Och du har redan åkt skidor bravo!
Jag är på väg...ska ta fram dom först..
Kram Tilde
Underbara bilder du är så duktig!

Anonym sa...

Grattis! Hoppas att du fortsätter med bloggandet i många år till! Jag tycker att det känns som om jag alltid har bloggat och skulle nog ha svårt att vara utan det.
Kul att se alla ljuvliga bilder, den rosa glaskannan är min favorit :-) Kram!

Anonym sa...

Härliga bilder Signe.....hoppas att vi får ett lika roligt bloggår som förra:)
Många kramar från Clara

Hem och Lycka sa...

Vackra bilder, grattis till jubileumet! kram

Anna sa...

Så fin bildkalvalkad du visar, varje bild så typisk för sin månad. Du borde göra en almanacka av dessa vackra bilder ju!

Grattis också till ettårsdagen. :)

n o r d i n g å r d e n sa...

Kikar bara in på din vaernad igen, den är ju för jäkla fin alltså... Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

VERANDA! Kan inte stava : )

Designe sa...

Ojsan...här hade det visst dykt upp lite mer kommentarer :)

tilde: Tack! Jaa, det känns som en månadskalender faktiskt! :) Ja, det har varit lite trixigt med bilder och text i inläggen men nu funkar det rätt så bra tycker jag! Klart du ska åka skidor..här regnar det tyvärr och det är blaskigt och trist nu.. Hoppas ni har bättre väder! Kram :)

nergårds-emma: Tackar! Kul att du gillar mina bilder! :) Jag tycker det känns som om jag nyss börjat blogga för det har gått så fort..det är ju härligt med alla foton man har sen året har gått..då minns man lättare vad man gjort under hela året :) kram

clara: TAck!..Jaa, det blir säkert lika kul! Kram :)

hem & lyckas mia: Tack, tack!
Kram :)

anna: Tackar! Ja, kanske det..skulle va kul att ha! kram :)

guldkant på livet: Hihi...ja, jag gillar den och färgerna där...lugnt och skönt! Kram :)