fredag 12 december 2008

Trevlig helg!

Ja, då var det helg igen! :) Här snöar det för fullt...igen! Det är helt otroligt. Så här mycket har det inte snöat i december på massor av år! Garanterat juligt! :)

En av de bästa "julprydnaderna" tycker jag är hyacinten! Jag köper på mig många och sprider ut i olika arrangemang runtom i huset. De är ju dels fina och doftar så gott så det blir garanterat julstämning! Har även köpt sån här "tomteparad" i år, ni vet papptomte på rad som man vecklar ut. Såna har jag varit less på länge men de är ju faktiskt väldigt gammeldags och juliga, se nedan.






























Ha nu en riktigt trevlig helg med lucia och 3:e advent! Vill även passa på att tacka för alla snälla kommentarer om min keramik...jag som knappt vågade visa upp den! :)

Kram

23 kommentarer:

Skatan sa...

Hej!

Härligt - också här vräker snön ned :)

Hyacint ja! Den älskar också jag...dessvärre är min sambo allergisk mot den så jag får njuta av fuskisar. Nåväl, det går det med!

Önskar en skön helg!

Kram

Gnistrande snö sa...

Hej,

vet du, det vräker faktiskt ned snö även här :-)jag som beklagade mig igår för att snön smält bort och sen satte det igång att snöa som bara den under natten och det snöar fortfarande. Så det är nog dags att gå ut och skotta lite så att postbilen kan ta sig fram :-).

Mysiga bilder du visar, visst är hyacinter underbara och visst är det något särskilt med små röda tomtar.

Ha en jättemysig helg!

Kram
Katarina

Viola sa...

Här vräker snön ned idag, men lite för varmt för att den ska stanna antar jag, härlig juliga mysiga bilder! Visst är tomteparader ljuvliga, säljer många i butiken utav dom, ha en skön lussehelg du oxå, fest ikväll och landet imorgon, det blir så bra så....kram

Vit Gladiolus sa...

Du har gjort så himla vackert vännen!!
Jag älskar med hyazinter jättemycket!!!
Kram på dig!

Anonym sa...

Vad fint du har gjort, jag håller med att hyacinter är underbara.

Ha en underbar lucia. ;-)
Kram Annica

Kamomilla sa...

Kan du skicka lite snö hit också? Här är nattsvart dygnet runt... :(

Vitt och nött sa...

ja vi har massor med snö å de är så härligt!

va fint du har gjort med hyacinterna! tyckte såå mycket om ditt arrangemang med två hjärtan fastknutna på burken! underbart sött!

ha en skön helg!
kram!

Unknown sa...

Ja, hyacinter är underbara. Måste själv köpa nya i dag då mina blommat ut.
Trevlig helg!
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Lallis - liv och leverne sa...

Hyacinten ja; jag är med du htycker likadant. Underbar:)
Kram Lallis

C De-sign sa...

Hej
Så härligt med snö!!! Din keramik är ju jättefin....fortsätt jobba på!!!!!!!! Det är alltid så att man är så självkritisk... jag känner igen mig hur det känns att visa upp sina alster! Jag gillar hyacinter precis som du... lite mer finns att läsa hos mig om denna fantastiska blomma! Önskar dig en riktigt mysig tredje advent! Kram fr C

Radhusdrömmar sa...

Åh nu blir jag avis!!!
Jag önskar också att vi hade lite snö här, det är bara regn och åter regn.... suck!
Och så önskar jag att jag kunde ha lite hyacinter hemma, men min man är allergisk... så jag får väl köpa några som är i plast :-)

Vilket i-landsproblem...

Hoppas att din helg är bra!

Kram
Johanna

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, så fint du julpyntat hörnan med vackra halvmånebordet! Och tänk att alla såna "papparader" blivit så poppis igen, det är nostalgin vill vill åt..jag har köpt pappängel med att ha i fönstret. Fint med hyacinter och ljus i gamla burkar, det enkla är oftast det vackraste! Ha en skön 3e advent! Mari.

Anonym sa...

Åhh jag är lite avis på det där med snön... Vill också ha snö... Håller med dig om att hyan är den bästa julblomman! Har gärna massor av den jag med! Ha en underbar 3 de advent!

kardemumma sa...

Ha en skön 3:e advent!
Tyckte jag kunde skymta Cults smala och knubbiga änglar :)
Kram C

Anna sa...

Halloj!

Vad härligt det låter med snö! Här är det barmark och 3 plusgrader...

Visst är det juligt med hyacinter! Jag köper också jättemånga under november och december:) Så fint det var att plantera dem i glasburkar med mossa!

Åh vilka vackra keramikskålar du har gjort! Otroligt fina och jättesnyggt med vit glasyr som ser så där lagom shabby chic ut! Imponerande!

Ha en härlig 3:e advent!

Kram
:)Anna

Anonym sa...

vad härligt att ni har snö! Så mysigt! Här är det enbart grönt och trist, vi kommer nog inte få någon vit jul i år heller...

Vad pysslig du är! Jättefint du gjort! *myspys*

Ha en fortsatt trevlig 3:e advent!
KRAMAR!

Anonym sa...

haha...glömde ju skriva mitt namn under anonym.. det var jag ;)

gamlamejeriet sa...

Så fiffigt med hyacinterna i glasburkar! Ser mysigt ut.

Tänkte bara svara på kommentaren du lämnade hos mig. Det såg ut så här när vi började funderar på att bygga här, men det ligger på vår gård, så vi behövde inte köpa tomten. Däremot blev vi tvungna att platta ner ruinen och det gamla hönshuset, som höll på att falla ihop av sig själv...

Lilla huset på prärien sa...

Jag älskar också hyacinter! Ska iväg idag minsann och köpa några fler. Förhoppningsvis en gran också för det blev ingen sådan i helgen...

Kram Jenny

Karin sa...

Hej på dig! Hoppas helgen har varit mysig. Så fint du har dekorerat - gillar verkligen din tomteparad - köpte en på loppis jag med men typiskt nog har jag förlagt den. :/ Hyacinter och julblommor överlag gillar jag också bäst. Ha en härlig vecka! Kram Karin

Anonym sa...

can u leave ur phone number to me???

Anonym sa...

I think if I read this BLOG after only say: very good, so you are not serious, but really very good!

Anonym sa...

It seems a little more than I need to check the information, because I was thinking: Why does not my GLOG these things!