tisdag 26 februari 2008

Tisdagstema - Last


Jag är helt galen i inredningstidningar och har prenumeration på Drömhem & Trädgård, Lantliv, Allt i hemmet ( som jag ser att jag glömt ta med på bild) och Rosie. Inredningstidningar är helt klart en last och en trevlig sådan samt mörk choklad och mitt favoritmärke just nu är Lindt, den på bilden och den som heter Madagaskar, båda är otroligt goda! Dessa laster får symbolisera tisdagstemat denna veckan!
Förutom de inredningstidningar som jag prenumererar på så trillar jag dit på andra inredningstidningar oxå som har trevliga omslag! ...skäms nästan ibland när jag ser min tidningshög på vardagsrumsbordet! :) Har en hylla under vardagsrumsbordet som snart bångnar av tidningar...dags att hitta ny och bra förvaring till de som ska flyttas bort.
Jag har lyckats få en kortare prenumeration gratis från Hus & Hem om jag köpte 3 Milda produkter :) Inte nog med det...hihi..har varit läsarpanel till Lantliv och fått ihop en massa poäng och fick välja mig en prenumeration, GRATIS!!.., 6 nummer! Valde Gods&Gårdar för att få lite omväxling. Fattar ni vilken lycka?! Hihi.. Fick första numret igår, trevligt trevligt! :)

40 kommentarer:

Hanna sa...

haha...ja du är inte ensam om en hel HÖG med inredningstidningar, jag måste nog vara lika galen dom du då ;).

Åh vad spännnade med ett mediaskåp! nu blev jag verkligen nyfiken!

Ha en trevlig tisdag!
Kram Kram Hanna

Anna sa...

Ja det här är också en av mina laster... hjälp vad många jag har egentligen. Tidningar är väl underbart, alltid kan man hitta något att ta efter eller så...

Jupp sa...

Tidningar är jättekul... antingen att ta efter, gotta sig åt, förfasa sig över ... hur som helst kan man fly verkligheten ett tag!

birgi sa...

Känner igen mig! Har säkert lagt ner minst en kontantinsats till en villa på alla tidningar...
:-)
/B

Guldkant På Livet sa...

JA, Jag fattar, vilken lycka, grattis til det! Så kul att få 6 nummer gratis! Gods & gårdar är en fin tidning med och jag är också beronde av alla dessa tidningar, Lanliv har ju så mycket vackert men även "nykomlingarna" Tove och Rosie! Och choklad förstås! Tyvärr är jag lika tarv på all godis! Men, några laster måste man ju få ha så dina är nog rätt "legala" men bra som tisdagstema! Mari.

Jennyshemochharmoni sa...

Jag kan bara stämma in på dina laster *fnissar* KRAM!!

Famos sa...

Jamen visst! Den lasten har ju jag oxå!
Jag har tagit mig själv i kragen och rensat ut i tidningshyllan, men rivit ut inspirationsreportage från danska vita hem. Det blev ju en hel hög, förstås.
Hem & Antik är oxå en tidning som jag gillar.
Haa Dee!

Ninni sa...

Fyndigt... När man tittar runt så märker man att man har oerhört många laster som man inte var medveten om att de var laster. Jag kan bara instämma, Lindt är bäst. Vad det gäller tidningar så är det något jag saknar, de som finns hemma. Jag brukar köpa en hög när jag är i Sverige och ta med mig till att läsas en tråkig dag...

Solkatter & dammråttor sa...

Ja,du jag delar den lasten med dej...Prenumererar på fyra och köper minst två per månad =))
Men jag brukar försvara mej med att det är en tusen gånger bättre last än att röka....
Inredningstidningar blir man i alla fall inte sjuk av...hm...eller?
Däremot gillar jag inte mörk choklad.
Kram/Gunn

Eva / whiskyochchampagne sa...

Ja den lasten är vi nog ganska många som har...hihi !
***
K R A A A M från mig !!!

MiaMaria sa...

JA detta var en härlig last.....och att man går och får poäng så att man får några nummer gratis är ju toppen!
Trevlig njutning!

Ha´det så gott!
Miamaria

Nina sa...

Njutningsbar last. Så underhållande och rofullt att få sig en stund med en go tidning och choklad....;)

Karin A sa...

Hihi, jag känner igen mig. Senast idag köpte jag en DT. :) Choklad är inte dumt det heller. Ha en fin kväll!

Kram Karin

Randi sa...

Så skönt att få uppleva att man inte är ensam om att ha mer än en last. Tidskrifter är ett absolut Måste förutom att det kanske också är en last ....*fniss*
Kram Randi

Marie sa...

Inredningtidningar har vi nog alla som last, hihi. Det stora problemet är bara var man ska förvara dem, jag tycker jag har tidningar över hela huset.

Kram Marie

Anonym sa...

Vilken härlig last! En tidnign och lite choklad gör livet roligare!

Under en vind sa...

Tänk vad många vi är med samma beroende.....hi hi.....Jag prenumererar numera bara på 4 tidningar, Allt i hemmet, Lantliv, Drömhem och trädgård och Vakre hjem & interior......Har varit fler innan....Det är ju sååå mysigt!

Ha det gott, kram!

Designe sa...

hanna: Vilken tur :)...man blir helt hagalen på inredningstidningar!..
Ja, mediaskåpet är så pass gammalt så det började bli modernt igen men nu blir det ett helt annat skåp! :) Ha en fin vecka! Kram

anna: Hihi..jaa, det är verkligen underbart med tidningar..och bloggar! :)

jupp: Håller med!..man drömmer sig verkligen bort och man får så mycket idéer om sitt eget hem så man vet inte var man ska börja! :)

birgi: Hihi..törs inte räkna efter hur mycket pengar som går åt till inredningstidningar men det är ju ett ganska billigt intresse om man jämför med dyra sporter och så :)

guldkant på livet: Tack, tack!..man är ju liksom rädd att missa nåt om man inte köper flera av dessa tidningar! Ibland kan det ju faktiskt räcka att titta tillbaka i sina några månader äldre tidningar och njuta av dom!:)..Tove är en väldigt prisvärd tidning faktiskt! I brist på tidningar så kan man ju annars blogga, här kommer ju nya reportage heela tiden! Mörk choklad känns ju nästan nyttigt..man behöver ju inte så många bitar innan man blir nöjd!:)

jennyshemochharmoni: Ja, det är tur att det finns fler som mig! :) Kram

famos: Instämmer med att Hem & Antik oxå är en bra tidning..bra att du påminde mig..har inte köpt den på ett tag *fniss*..jag kan inte slänga mina inredningstidningar..sparar alla!..de är så bra att titta tillbaka i! :)

ninni: Hmm..tro var du bor nånstans..Måste kika in hos dig och läsa!:) Visst är Lindts choklad good?!

Solkatter&dammråttor: Hihi..låter som mig det..lika många prenumerationer:) Kram

eva: HIhi..jaa och tur är väl det..får nog be sambon läsa det här för han tror nog att jag har nån slags sjukdom som köper så mycket tidningar! :) Kram

miamaria: Jaa, det är verkligen en njutbar last och kan ju dessutom komma till nytta! :) Det roliga är när jag pratar med en av mina nära vänner om tidningar..så säger den ena..såg du det reportaget med den gröna tapeten m.m..jaa, du menar den på högra sidan och så hade dom panel m.m..Hihi..man kan nästan sina tidningar utantill! Kram :)

nina: Jaa, det är lyx! Härligt! :)

karin a: Känns skönt att det finns så många fler som är inredningstidningsgalna *ler*..och choklad är ju bara ett måste! Kram :)

randi: Ja, verkligen!...hmm..kanske har nån mer last som jag inte kan komma på just nu! Kram :)

marie: Precis! Jag har oxå tidningar över hela huset..lättåtkomligt så jag ska kunna ta fram och titta när jag får lust! :) Men..måste hitta mig mer förvaring nu..börjar bli fullt! :) Kram

anonym: Jaa, det är inte dumt! :)

under en vind: Ja verkligen! Jasså, "bara" 4 tidningar nu ja..hihi...Nu är man ju dessutom beroende av bloggandet! :) Kram

Cattis sa...

En last som är snäll mot kroppen i allafall :-)

Lilla Blanka sa...

Hihi jag har samma last..kan inte motstå en inredningstidning med lockande framsida...och Milda-gratis-prenumerationen har jag också kört ;)
Det blir vääääldigt många tidningar och jag försöker rensa ut och bara spara vissa sidor i en mapp..men det blir otroliga mängder ändå hah
Choklad älskare är jag med..har börjat med mörk choklad (som är nyttigare) och hade lite svårt för det i början, men tycker det är riktigt gott nu (trodde jag aldrig!)
Kram vännen!
Mia

sofia sa...

Haha, du är inte ensam!! Älskar tidningar... Maken brukade sucka och stånka lite ibland, men inte sedan jag sa: du snusar - jag köper tidningar. ;)
Kram på dej!

EVA AGNES sa...

Inte är jag med i tisdagstemat men LASTER har jag. Samma last som du att inhandla Inredningstidinigar.
Oj! så många jag har.
Kramar Eva Agnes

Made Hemma By Emma sa...

Ja, här har du en till....
Tidningar i mängder å min dotter på ett är åxå en flitig läsare, så tidningarna är skrynkliga å fina, not like!

Men det är svårt att hålla undan allt för de små fingrarna...

Guldkant På Livet sa...

Hallå där, ha, ha.. vilka falkögon du har! Ja det är ett dkomunet som är inramat som du såg i spegeln, det visade jag i vintras/höstas! Tjingeling!

Linneagården sa...

Här finns oxå kg-vis med inredningstidningar, som jag faktiskt har hunnit blädrat i nu under veckan (internet trasigt)

Vad bra att lyckas få lite gratisnummer ibland, hihi. Just nu kör jag lösnummer, dyrt med härligt, fniss!
Äh, dåligt skämt...-men sant!!

Ha en toppen kväll med alla dina tidningar. Kramar /madelene

Ann-Catrin / finthemma sa...

det var ingen dålig samling det där... härligt med sånalaster tycker jag... och så choklad förstås!!
Ha det gott och mysigt!
Kram A-c

emma sa...

Kul tolkning!

Sockersött sa...

Du är inte ensam. Jag är helt galen i inredningenstidningar och modetidninar. Min sambo är ständigt hos återvinning med dem. För jag har insett att jag inte kan spara all fast jag så gärna vill. Men vissa nummer få inte slängas.Det är en fin last du har!


kramar Kia

Mita`s hjørne sa...

Her leses og kjøpes også blader - med inredning og nå har det blitt noen med miniatyrhus også...

Ha en koselig uke...

Hanna - Den vita skolan sa...

Galna är vi allihopa allihopa allihopa...mer inredningtidningar åt folket =)
Ha de gott
kram

Tea sa...

Det er nok en last jeg deler med deg! :) Jeg har ikke plass til å spare på alle bladene da, så jeg klipper ut det jeg liker best og limer inn i en idébok etterhvert! :)

Designe sa...

cattis: Jaa, det är ju inte så dumt! :)

lilla blanka: Hihi..nää, man kan ju missa nåt!:) Jaa, det blir mååånga mååånga tidningar men det är bara trevligt! Kan inte kasta någon av dom. Vill helst ha mörk choklad nuförtiden...tycker det är godast! Kram på dig! :)

sofia: Hihi..det brukar min göra oxå..men han snusar oxå som sagt!:) Kram

eva agnes: Det är såå skönt att höra att det är fler som är likadana! :) Kram

made hemma by emma: Klart dottern vill bläddra med och göra som mamma gör :)..kan nog bli lite skrynkligt då:)

guldkant på livet: Joodu...detaljer är jag en mästare på att se...min svärmor brukar vilja ha med mig på ställen för att jag brukar upptäcka saker som hon missar :)

linneagården: Hihi...jaa, måste hitta mer förvaring nu...det börjar bli fullt överallt! Ja, det är perfekt med gratisnummer..lösnummer funkar ju bra det med *fniss* men blir som sagt dyrt :) Ha det så trevligt med dina tidningar du med! kram :)

ann-catrin/fint hemma: Hihi...mums med choklad och härligt med en bunt tidningar :) Ha en fin kväll! Kram

emma: Tack! :)

sockersött: Jag kan inte slänga mina inredningstidningar men modetidningarna slänger jag..de blir ju inaktuella. Ha en fin dag! Kram :)

mita: Ja, det är så härligt!..kul med dina dockhus..jag måste titta in och se hur det går! Kram :)

hanna-den vita skolan: Hihi..jaa, mer tidningar åt folket..håller med! Kram :)

tea: Va duktig du är som klipper ur och sparar på så sätt..jag sparar hela tidningarna! :) Kram

Jeanette sa...

Just nu är tidningar min last också. Jag har precis opererat min vä hand och mellan ätandet av smärtstillande och högläge av armen på kuddar är det inte så mycket mer man kan göra. De är tre dagar sedan op och jag är redan otrooooligt uttråkad! Alla härliga tips och idéer jag får i alla inredningstidningar jag läser vill jag ju testa bums. Nu på momangen! Suck! Jag hade behövt gå en kurs i tålamod. Finns det sådana?

Härlig blogg du har. Nu skall jag läsa vidare i dina lite äldre inlägg....

Kram
Jeanette

Malin sa...

Ja här sitter jag och suckar djupt...en väninna tittade på min tidningshög en dag och frågade lite försiktigt "hur har du råd?"...Hon hade gjort ett överslag och räknat ut summan jag lagt ut på alla tidningar och vad säger man...Har efter detta intermezzo lugnat ner mig i tidningsköperiet...men plötsligt när jag var helt sjukskriven så hade jag tackat ja till en massa olika korta prenumerationer som kom som reklam på mailen...så nu är jag igång igen..."Allers trädgård" har jag inget minne av alls att jag beställt...men den kommer troget..."hus o hem" också, "Sköna hem" fick jag av maken i present för flera år sedan och sen köps det "lantliv" och "Vakre hjem"...ibland slinker "drömhem och trädgård" med ut från affären...Ja du hör...Så du är i gott sällskap och förresten är det bra att hänga med...suck...(man kan ju inbilla sig det åtminstone)

Kram från en förstående Malin

ps: undrar om det finns självhjälpsgrupper för detta?
ds

Lily of the valley sa...

Hm! Jag känner mig träffad! Tidningar, inredning- och trädgård, choklad är mina största laster efter lyktor, blommor och krukor. ;)))))
kram Lily

Änglahem sa...

Jaaa....maken min påstår att detta med tidningar är en last...förstår inte alls?!!! Inte roligt när han får för sig nån gång så där och räkna ut hur mycket pengar som lagts på detta beroende!! Lätt skrämmande summa....men den är ju inte farlig...eller?*fniss*

Kram
Ulrika

Designe sa...

jeanette: Tack!..Ojdå..ja då förstår jag att du plöjer en hel del tidningar och så frustrerande att få en massa idéer som man inte kan förverkliga just nu!:) Kram

malin: Hihi..jaa..man är lite lätt beroende av tidningar..typ! :)...Det kanske finns nån AITK...Anonyma InredningsTidnings Köpare :) Kram

lily of the valley: HIhi..jaa blommor är jag oxå svag för..på våren/försommaren så tänker jag att jag ska "bara" köpa ett visst antal blommor men så kompletterar och kompletterar man och sen blev det visst rea..då köper man lite till! :) Kram

änglahem: Jaa, att de räknar efter hur mycket de kostar det gillar vi inte va?!..Vi lever kvar i förnekelse..för det är ju såå trevligt med intredningstidningar! :) Finns ju så mycket dyrare hobbies, eller hur?! :) Kram

Grodmamman sa...

Som så många andra kände jag igen mig precis! Här handlas det också inredningstidningar i mängd. Har prenumeration på Allt i Hemmet och Drömhem och Trädgård, då blir det ju lite billigare i alla fall.

Kram Anna

Mia sa...

Den bilden säger allt! Det är en bit av himlen att få dra på sig myskläderna, sjunka ner i soffan med mörk choklad, vattenflaskan och en kanna te och bara läsa härliga magasin!

Mia sa...

Den bilden säger allt! Det är en bit av himlen att få dra på sig myskläderna, sjunka ner i soffan med mörk choklad, vattenflaskan och en kanna te och bara läsa härliga magasin!