fredag 12 mars 2010

Lite grönt

Ja, då var det helg igen! Tiden går verkligen fort, alldeles för fort!..och vintern känns som den gick för fort oxå..enligt mig i alla fall...vet att alla andra vill ha vår (nästan).
Nu har det varit plusgrader hela veckan, snön har sjunkit ihop till hälften, gatorna är snöfria, det har regnat, blåst och det är blött överallt där man ska gå...gillar det inte!!
Skulle vilja ha lite mer vårvinter med vit fin snö, kalla nätter och soliga dagar om jag fick bestämma! Idag är det faktiskt några minus, fruset på marken och sool! :)

Lite vårgrönt vill jag gärna ha inomhus så mitt buxbomshjärta som jag fick då jag fyllde år fick komma in i köket och stå för det gröna.
Funderar på om jag ska prova Maris laxragu i helgen, ser jättesmarrig ut, kolla får ni se!
Hoppas ni får en riktigt fin helg!
Kram :)

14 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken fin färgklick hjärtat blev, lantligt och vackert och så fina bilder!!! Mmmm, laxragun, så gott med lite ris och grönsaker, tack för den fina länken, hoppas maten smakar: ) Trevlig helg! ( Jag har lite mailkrux just nu, kan inte ta emot den, men det är nog bara tillfälligt...) Mari.

millandante sa...

Fint!!
Trevlig helg till dig också!
Kram

Vit som snö sa...

Vad fint med buxbomshjärtat, underbara bilder!
Här hos oss är det vårvinter, sol och fint, faktiskt en underbar årstid. Tyvärr ser man den inte riktigt i sin längtan efter riktig vår....
Trevlig helg! Kram Cilla

n o r d i n g å r d e n sa...

...hm, är så dålig på vita viner, jag brukar alltid välja Chapell Hill Riesling för att inte bli besviken...men visst, rött går ju lika bra men just till Laxragun vet jag inte... jag gillar ett glas kall Rose också, lite vårkänla till fisk...

Unknown sa...

Härlig med lite grönt och vårlikt och så slank det med en bild på den där vackra tapeten du har. =)

Ja lite mer klassiska kläder vill jag också ha i garderoben. Jag föredrar ett fåtal kläder med bra kvalitet och som håller länge i modet till skillnad mot från när man var ung då man ville ha nytt hela tiden och en jättegarderob.

Nu känns garderoben mer liten men naggande god så att säga. ;-)

Ja, skulle säga att tunikan var jättefin, vårfräsch liksom.

Ha en mysig helg med mycket solsken!

Kram,
Maria

Anonym sa...

Vackert med hjärtat! Har också kikat på hennes Laxragu och är sugen att pröva den vid tillfälle. Ha en skön helg! Kram Sofia

Lissboden sa...

Vad härligt att läsa att det är fler som älskar vårvintern med hög luft, klara nätter och soliga dagar med vit snö. Det är väl mycket bättre än blöta, mörka och trista dagar.
Jag har precis likadant hjärta som du och det hänger på min lilltoa.
Ha det så gott i helgen!
Kram/Maria

Helen sa...

Du får flytta längre norrut...här i Skellefteå har vi bara fått mer snö här i veckan, något jag inte gillar!

Fint buxbomshjärta!

Ha en härlig helg!
Kram!

Huset vid ån sa...

Visst är det fint att få in lite grönt så här när det börjar bli vår! Önskar dig en skön helg med solsken och takdropp! Vårkramar Therese

Lilla huset på prärien sa...

vad härligt det ser ut! det behövs grönt lite här och där när snön smälter bort tycker jag. det blir så himla grått en tid innan allting börjar att spira ordentligt! här i skåne har nästan all snön smällt bort nu, utom ett par högar här och där. skulle behöva åka till plantskolan... :)

kram jenny

Anonym sa...

oj laxragu verkar gott! hoppas du får en fin helg! Idag är det soligt och härligt här i Karlstad!
GÖTT!

KRam pernilla

Annas skattkammare sa...

Hej! Så fint tunika du visar i inlägget under. Hjärtat var jättefint! Gillar de krukorna så.. =)
Ha en trevlig helg!
kram /Anna

Anonym sa...

Nice post and this mail helped me alot in my college assignement. Say thank you you as your information.

Bibbi sa...

Så sött hjärta:)
Jag är väldigt kluven när det gäller snön... Älskar den till advent, men nu vill jag ha bort den så jag kan vara och dona i trädgården. Fast samtidigt njuter jag verkligen när solen skiner och man tar en promenad. För luften är skön och det är fantastiskt vackert med snön.....
Aldrig är man nöjd...
Kramen