måndag 21 juni 2010

Kungligt

Vilket underbart bröllop mellan prinsessan Victoria och Daniel! :) Satt bänkad i soffan fredag kväll och nån timme lördag morgon. På eftermiddagen efter att ha inhandlat lite god mat så var det dags igen. Vilken stämning! Tårarna rann titt som tätt... Hon såg ju såå lycklig ut heela tiden! :)
Dessutom blev ju vädret riktigt fint..till och med här hemma men kunde ändå inte slita mig från teven :) Bestämde mig i alla fall att det skulle bli god mat dagen till ära!






Kall soppa med avocado, räkor och kräftstjärtar.




Vitvinsmarinerad fläskfilé med sallad, jordgubbar,
avocado och getost med vitvinsvinägrett.




Somriga bär med vit chokladsås.





..och syrener i en "kunglig dansk" kanna.

Hoppas ni haft en härlig helg!
Kram :)

9 kommentarer:

Nilla Q sa...

Hej!

Såg att du vunnit pris hos Linda och på så sätt hittade jag hit!

Visst var bröllopet underbart, jag tittade såklart jag med. Men vi hade inte lika fin mat som du visar. Ser otroligt lyxigt ut!!

Ha en bra dag!

Pernilla

Börjelundskan sa...

Nämen du, ....vilken vacker dukning, och vad gott det ser ut. Jag och min kompis satt där med en jordgubbstårta och likör till kaffet bara,....jag hann inte stå i köket och laga mat, *hihi* jag kunde ju missa nåt!!

Bröllopet var helt sagolikt vackert, och vi sa när vi satt där, att deras kärlek spreds över hela Sverige, hade man varit där så undrar jag om man nästan hade kunnat ta på deras lycka som dom utstrålade :).

Ha en skön midsommarvecka. Kram Cin

Skogslyckan sa...

Såg inte så mycket av bröllopet, tillbringade ju min helg i Danmark. Men köpte en kvällstidning och tittade på alla vackra bilder på vägen hem. Mycket smaskiga bilder och så vitt och blått..me like!
Ha en fin vecka. Kram Pia

n o r d i n g å r d e n sa...

Kors i taket vilken meny! Och den soppan, så god den lät, jag gjorde också en avocadosoppa förra veckan, men min hade inga kräftrstjäärtar, jag tror jag mailar dig om receptbyte sedan...

Första bilden, men gud va fint arrangerat och fotat, som ett konstvykort! Och den kannan med syrener i, jag säger bara oj, oj så vackert!!! Mari. ( ja, bröllopet var ju magnifikt, så vackert par och så ståtligt, fantastiskt!)

n o r d i n g å r d e n sa...

...glömde säga, detta var ju riktigt kungligt, tom guldkant på faten och så undebrat vackert gammal handuk, HS, kan det vara Hovleverantören Signe tro: )

Anonym sa...

Ja visst var bröllopet vackert. Här rann också en och annan tår :). Vad fint du dukat och vad gott det ser ut. Kram Sofia

Gilla Yoga sa...

Det såg ju supergott ut. Jag är också en fan av kall soppa, det är så otroligt gott på sommaren!!!

Malin sa...

gud vad gott det såg ut, skulle gärna vilja ha soppreceptet, bara fibrer inget fett eller hur ;)
Tavlan är lite på G nu, har grundat och börjat komma på hur jag vill ha den och texten är jättefin.
Och det bästa av allt ... rumpan är oxå på G, gör inte ont ett dugg. Lite märkligt att det kan bli så på/av men förbaskat härligt när det inträffar. Kram Malin

Blommiga Karin sa...

Hej!
Visst var det ett vackert bröllop och de verkar så lyckliga tillsammans. Jag kan se att ni hade minst lika god middag hemma:)
MVH Karin