söndag 3 oktober 2010

BetongÄr såå nöjd med mina fina betongljusstakar som jag fyndade på halva priset hos Butik Lillasyster för ett tag sen! De passar bäst med blockljus på och de har varit flitigt tända senaste veckorna!

Tycker bara det är lite läskigt med ljus ibland för jag har så lätt att somna i soffan och tänk om ett ljus skulle välta...kan ju hända om en liten katt är i närheten och grejar. Värmeljusen har man ju oftast skyddade i nån liten lykta. Ska vara försiktig!

Ha en mysig kväll!
Kram :)

12 kommentarer:

Tulipa sa...

Hej!
Jättefina ljusstakar i betong!
Men du har så rätt...Jag är också väldigt rädd att det ska börja brinna,- (det är ju väldigt lätt hänt att olyckan är framme!)

Vågar absolut inte tända ljus runt om i huset som en del gör, jag vill gärna ha lite uppsikt, även värmeljusen kan ju explodera och bli HÖGA!

Trevlig tisdag!

Kram Mariette

Norrfrids Eija sa...

De är så fina dina ljusstakar, har också haft ögona på dem men man kan ju inte köpa allt även fast allt är fint hos Ulrika, eller hur?
Ha en bra kväll!

Kamomilla sa...

vackra vackra!! vet du, värmeljus är minst lika farliga! Har erfarenhet av såna sonm flammat upp då hela koppen av stearin börjat brinna av överhettning inne i en lykta- det enda som hjälper då är en släckningsfilt!!! häller man vatten på, får man två meter höga lågor!!

Så summa summarum- alla ljus är en risk. alltid. men vackra är de...

Jenny sa...

Hej!
Vilka vackra ljusstakar!

Jag är oxå så rädd att man ska glömma ljusen, värmeljus i lykta känns lite tryggare:)

Ha en trevlig vecka!

Kraam Jenny

Annas skattkammare sa...

Jättefina ljusstakar! Ja det är lite läskigt när man glömmer av att släcka- jag har vaknat på morgonen ett par gånger och hittat ljus som fortfarande brinner.. då blir man lite skraj..
Kram /Anna

Liane sa...

Jättefina ljusstakar. Lite reserverad är jag till cylinderljusen/blockljusen men jag e lite mer orädd när det gälelr värmeljusen dom är ju oftast skyddade i en lykta men man vet ju aldrig oturen kan ju vara framme

Bibbi sa...

Så djuriskt snygga stakar! Har aldrig sett liknande , men hoppas verkligen jag finner några...
Bra du tänker på Lill-Signe, hon är ju så underbart söt:-)

Tidsmästarinnan sa...

Hej vännen,
vilka snygga!!
Jag är mest nojig över träljusstakar för tillfället, är det inte lite farligt att göra ljusstakar i material som brinner, liksom? Då känns ju betong tryggare i alla fall :-)
Kram kram!
Susanne

n o r d i n g å r d e n sa...

...fattar inte hur jag kunnat missa detta inlägg?! Kanske för att jag skrev i det gamla samtidigt som du bytte, hur som, mycket snygga betongljustakar, maffiga, betong är rikigt snyggt! Den som ändå kunde somna i soffan:) Mari.

n o r d i n g å r d e n sa...

Otroligt vacker bild den första med ljustakarna i förgrunden och den gamla dörren bakom...

millandante sa...

Ja lova att du är det!!! (min kusin omkom i diskoteksbranden i Göteborg...)

Rackarns så fina de är... den butiken känner jag inte till så där får jag nog kika in!
Tack för tipset!

Kram:)

Anonym sa...

oj vilka fina! vill ha!
Håller med, små missesvansar kan lätt gå upp i rök ;D

Kram pernilla