tisdag 18 januari 2011

Tomt


Nu är det tomt på bordet i matrummet! Efter julpynt tagits bort så står där tomma fat med glaskupor på och mitt nya maffiga kakfat som jag fick då jag fyllde år.
Det är dags med nåt nytt men vet inte vad än... Känns skönt att få bort lite grejor men nu ser det nästan tragiskt tomt ut. Får se vad jag hittar på.

Ni ser va duken är skrynklig va?! Faktum är att jag tycker det är vackrare med lite skrynklor än välstruket. Välstruket är verkligen inte min grej..varken vad gäller inredning eller mig själv. Kanske beror på att man börjar bli lite skrynklig själv?! *fniss*..närå men jag tycker det blir mer levande med skrynklor..särskilt på linne och bomullstyger. Kanske jag själv ser lite mer levande ut med skrynklor oxå?! :)

Ha en bra dag!
Kram

12 kommentarer:

Malin sa...

du är inte skrynklig än, bara en liten skrattrynka i ögonvrån tror jag.
Köp lite nya tulpaner så får du liv i salongen igen, kram malin

the shed sa...

Din skrynkliga duk är bara hipp! Jag tror inte jag sett någon struken linneduk någonstans i inredningstidningarna på länge. Tur är väl det, slipper ju stryka o mangla..

Känner mig som ett russin i ansiktet idag...

KRAM Tina

Husfrun sa...

Så är det nog, lite skrynklor visar att man har levt... lever :) Några vårlökar planterade i krukor kanske? Kram.

Fröken Fräken sa...

Har börjat anamma skrynkel här med! Lika bra det, för ska man försöka hålla linnekuddar utan skrynklor lär man bli tokig! :-)

jakt,skor,barn,inredning sa...

Ha ha ja här börjar det också skrynkla lite. Visst blev det tomt när alla julsaker försvann. Men maken undrade om jag inte hade saker där innan, attans .Det blir till att återanvända. Nilla

Norrfrids Eija sa...

Hejsan!
Nu är vårlängtan stor, och jag tyckte att det var ljusare i morse när jag gav djuren hö, jipiii!
Skrynklor har det kommit i mitt fejs också, de smyger sig på liksom, samma med de grå hårstråna. Försöker tycka om det också! Man blir ju klokare med åren om inte annat! Är heller ingen flitig manglare eller strykerska, utan låter skrynklorna frodas i hemmet. Tur är väl det, man skulle inte stå ut hos oss om man hade pedantiskt sinnelag! Jag säger att stilen är bohemisk när allt ligger huller om buller!
Du de där lyktorna är köpta på vår egna Skattkista till en billig peng!
Eija

Nordingården sa...

Vilken snygg bild, fastd et var tomma kupor! Nej, jag håller med, det är snyggt med ett visst skrynkel!!! Mari.

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Visst är det tomt...men skönt!!
Det får bli pärlisar & tulpaner nu;o)

Kram Malin

Kamilla sa...

Klokt sagt. Jag gillar också ostruket linne men tänk om min mormor visste ajabaja;)

Kul med tomma fat som ska fyllas på med nåt nytt!

Kram

Hem och Lycka sa...

Visst är det vackert med skrynklor!

kram Mia

Marita sa...

Visst blir det lite tomt här och där när man tagit bort all jul....har också fina fat med vackra glaskupor som bara står och väntar på att fyllas med något vackert....vet inte med vad bara...
Här är det inte heller så himla noga med de stora dukarna...kallar det bohemisk inredning! Funkar bra! Det måste ju inte vara så perfekt överallt!!
kram, Marita

Zinkhjärtat ♥ sa...

Jag är faktiskt inte så noga med strykningen heller:) Lite skrynklor visar bara att man ägnar sin tid till något annat som är roligt!

Den inställningen kanske kommer när man hunnit få en och annan skrynkla själv:)

Stor Kram Annelie ♥