onsdag 11 april 2012

Godaste orientaliska maten

Supergod orientalisk meze hittar du på Babel Deli i Stockholm! Där åt vi lunch när vi var där för några veckor sen! Fanns mycket gott att välja på!

Sen gör det ju inget att inredningen är superläcker med marockanskt golv och tolixpallar :)Kolla så läckra!Fräscht! :) Restaurangen ligger på Kungsstensgatan, bara runt hörnet från Sveavägen!
Besöker dom gärna igen!

5 kommentarer:

Rummet för välbefinnande sa...

Tack för tipset... Det finns ett så otroligt stort utbud så ibland är man glad över att ha ett ställe att gå till direkt :)
Usch, nu är det inte många knop här, men jag vilar och vilar så är jag snart pigg igen. Igår trodde jag huvudet skulle sprängas på mig, men nu känns det som det börjar gå åt rätt håll.

Jag hör av mig mer snart om planerna....
Vilar en stund först bara.

Smått å Gott sa...

Hej! Det såg ut att va ett himla trevligt ställe. En liten till undran, var säljer du din keramik nånstans? Är sugen på en sån där liten vitlöksskål eller vad man nu kan använda den till! //Maria

n o r d i n g å r d e n sa...

Tack för tipset!!! Vilket ställe, och meze har jag aldig ens ätit så du får beskriva sen vad det egentligen smakar och är;) Som snyggt, mycket snygg inredning, vilka element! Mari.

kråke sa...

Vilket härligt ställe...det ska vi ta och besöka:)) Tack för tips fina:))

Kram på dig:)

kråke

Annas skattkammare sa...

Nice!! Det får jag prova nästa besök i stan! Kram Anna