måndag 26 november 2012

Mina alster på julmarknad

Ja nu har jag äntligen kommit igång med min keramikverkstad! :) Har i alla fall börjat att dreja och kavla lera och tillverka saker. Är ännu på övningsstadiet men man lär sig hela tiden. När Eija på Norrfrid drog i tåtarna för julmarknad 1:a adventshelgen så tänkte jag att jag måste komma igång och passa på att visa upp mina alster. Så..jag har sytt, virkat, pysslat och drejat och grejat! Det kommer finnas lite smått och gott på julmarknaden! I första hand kommer jag att stå där och sälja lördag 1 dec från kl. 11.00 och framåt 17.00. Beroende på hur mycket jag har kvar att sälja och tillströmning av folk så får vi se om jag även finns på plats under söndagen.

Här kommer lite smakprov på vad jag kommer att sälja:

Små krukor med fat som passar bra till hyacinter just nu men även skålar som kan användas just som skål eller att plantera hyacinter i. Här även en liten ljusskål i form av hjärta, ståltrådspynt och kuddar i bakgrunden.Kuddar med julig brodyr.
Ljuslykta i keramik.
Ljusmanschetter i keramik.
Ståltrådspynt till jularrangemang.
Säljer även saker som inte är så juliga som vitlöksrivare.......och virkade sjalar i olika färger.

Kommer sälja mycket mer än detta men det får ni se om ni kommer och besöker mig på marknaden!:)
Ska dokumentera marknaden med kameran så ni får se på bloggen här sen.

Ha en fin vecka!
Kram

9 kommentarer:

Geli sa...

Oh, I loooooove your work! And I love your cushion with broderie! Very beautiful! What a pity that I cannot come to your market.... I wish you a lot of fun and success! Best wishes, Geli

Norrfrids Eija sa...

Men åh vad du har pysslat o stått i! Jättejättefina saker som kommer ta slut fort. Nu är du verkligen igång, är så glad för din skull!

Så spännande helg vi kommer få! Vi hörs!

G:a Affären sa...

Äntligen har du tagit tag i keramiken! Så mycket fint och användbart du visar, jisses så duktig du är! Har du egen ugn?

Virkat, trådarbeten och broderi, det var inte dåligt! Jag visste att du är en kreativ själ! Jag skulle vilja se mer av sjalarna, vilka underbara färger det är på dem. Skulle kunna tänka mig alla!

Fegis där, du är jättefin i Miss Lisbeth hatten!
(kul att skriva det när jag själv är en fegis med hatt, som skulle vilja våga)

Kramar
Cia

kråke sa...

Åh goa Signe! Underbar keramik!:))) Du är fantastiskt duktig, vad roligt att du tagit tag i detta!:)) vad spännande att få se mer av det andra oxå för du måste visa meeeer:)))) kram rara och lycka till på marknaden, synd att man inte bor närmre:))

Kråke

Marie sa...

Så mycket fint och din keramik är alldeles, alldeles underbar!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Lena sa...

Vilket fint Hantverk!

Sofia sa...

Roligt att du gillar mina vantar och vill vara med på utlottningen & roligt att på så vis hitta hit till dig. Verkar som vi har samma intresse när det gäller att greja med allt möjligt, har själv precis gått min första keramikkurs och ska i dagarna hämta mina alstrer som snart är brända & klara. Nu ska jag kolla vidare här. Ha det bra<3 Kram Sofia

n o r d i n g å r d e n sa...

Så fint, vilken tillverkare du är, imponerad! Mysiga sjalar, dem kommer bli populära och vilken fin kudde! Keramik, proffsigt, de där ljusmanschetterna, läckra!! Lycka till i helgen!!!!

Rapport till Vänfors sa...

Brukar kunna pilla till både det ena och det andra även om jag absolut inte är superhändig. MEN en sak som bara inte är fysiskt möjligt för mig att få till är keramik. Har försökt några gånger men det har alltid slutat i en blandning av raseriutbrott och skrattanfall...keramik är inte min grej:)) Du däremot har förmågan, helt klart. Är säker på att dina alster kommer att gå åt som smör i solsken. Lycka till!
Kram Annika