måndag 19 november 2012

Här är jag! :)

Funderade på att bli modebloggare! ;) Nån som vill veta var jag köpt min outfit??!!...nä, skulle inte tro det.. i alla fall inte den noppiga koftan i akryl! :)

Skämt åsido så ville jag bara titta in å säga hej! Trivs i min nya Miss Li-sbeth hatt och har kommit på att den passar till många av mina kläder men är nog lite för feg för att gå omkring i den kom jag på! Tyvärr....för jag gillar den!
Blev helt kär i hattar helt plötsligt efter säsongens början på "Så mycket bättre"! Är även kär i Miss-Li:s klänningar. Jag är ingen 70-tals eller retroälskare men jag bara älskar hennes klänningar och kanske inte gillar alla mönster men skulle hemskt gärna vilja ha klänningar i de modeller hon har. Tyvärr är jag ingen hejare på att sy kläder så jag får nog nöja mig med annat.

Alltså Miss Li är ju bara bäst i alla avsnitt i programmet! Ja, Darin ligger tvåa på min lista av dessa artister i programmet. De två gör verkligen alla låtar till sina egna, fantastiskt!
Har kanske blivit lite fanatisk och beställt Miss Li:s nya cd med gamla låtar, bokat Så mycket bättre skivan och beställt boken av Olle Ljungström med dvd m nio låtar som släpptes förra året!

Nästa inlägg ska jag se om vi inte kan visa lite vad jag sysslar med nuförtiden...så ni vet va jag pysslar med och varför jag är så osynlig! :)

See U!
Kram på er! :)Okej, visar väl ansiktet oxå då! :)

6 kommentarer:

Knatten sa...

Hej. Vad kul att jag hittade hit. Du ser jättefin ut i din hatt. Och du är fin med hö i håret oxå som du har i sidokloumnen. Jag är en person som inte alls tar på mej hatt men jag går gärna med ungarnas fula mössor så jag inte fryser om öronen. /Knatten

Annas skattkammare sa...

Hej snygging! :) Önskar också jag vågade bära hatt oftare. visst är hon bra miss Li! Jag gillar också henne och Darin bäst. Ha em fin kväll! Kram Anna

kråke sa...

Wow vilken snygging!:)) Jag tror jag har en liten idé vad du har för dig men det ska bli sååååå fantastiskt spännande att se, jag längtar:)))))

Kram fina du och fortsatt skön vecka:)

kråke

linnea-maria sa...

Åh vilken snygg hatt! visst har hon en underbar stil! Jag sitter också och tänker åh när jag ser hennes klänningar och hattar. Min mamma har några sådana sparade men jag är tyvärr lite för stor för dem nu ;).

Anonym sa...

Guud så gammal man känner sig, en sådan hattt hade "alla" på 70-talet...iaf till "snyggt":)Slokhattens era
S

n o r d i n g å r d e n sa...

Du är så fin miss Li- sbeth! Snygg klänning också!