torsdag 10 januari 2013

Dags å packa ihop....

Julsakerna har dröjt sig kvar fast jag hade kunnat plocka bort dom redan förra helgen men det blev inte riktigt tid till det. I helgen ska det ske!...blev inte förrän trettondag jul ändå! Fasligt va man är trött på kvällarna nu men försöker få saker gjorda ändå. Jobbar i alla fall på i keramikverkstan...behövligt för det blev inte så mycket gjort i jul som jag trott...latmasken kröp in i mig och det är ju nyttigt det oxå. Man måste ta sig tid till vila oxå! Nu har jag idéer och inspiration! :)

Ha det gott! :)

6 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Fin kudde i bakgrunden. Ja nu är man rätt trött utav mörkret men det går på rätt håll. Kopparna med siffror har jag köpt på Lagerhaus 99 kr för alla fyra :) Kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Idag har jag plockat bort det sista av julen, är ledig. Det tar längre tid än man tror, man plockar ju fram allt i omgångar.
Härlig bild med äpplena i korgen.
Kramar
AnnaMaria

Kristina sa...

Jag har försökt plocka undan så småningom... jag vill inte egentligen ha det så, men tror att jag helt enkelt inte ser allt (kanske inte vill;))
Häftigt med dina 13 ljus, snyggt!!

Geli sa...

Hello Signe! What a beautiful photo! Have a nice weekend! With love, Geli

Lissboden sa...

Hej!
Skönt att höra att vi är fler som inte stressat bort julen i väntan på våren. Den kommer ändå inte på ett bra tag och nu passar vi på att njuta av den vackra vita vintern. Vi har fått lite snö igen här så nu hoppas jag på lite skidåkning på söndag.
Må så gott och ha en fin helg!
Kram

Tulipa sa...

God fortsättning!

Den där latmasken kanske är bra att han kommer krypande ibland...

Jag städade ut julen förra helgen och det kändes väldigt skönt, sen blickar man framåt!

Trevlig helg!

Kram Mariette