torsdag 31 januari 2013

Min stil

Det här kanske känns lite juligt med rött, vitt och grått men jag gillar alltid de färgerna oavsett årstid..och det är ju i alla fall fortfarande vinter! :)


Den här underbara väskan som kallas lidukupp är tovad och sydd av Ingrid med företaget design in Mora, se HÄR!Så fint band på remmen och halsbandet med "inglasat" tyg har hon oxå gjort! :)Brodyr är ju oxå "min grej" :) Vissa hintar att jag måste varit en dalkulla i tidigare liv....ja vem vet!? :)

Snart är d helg igen!
Ha det bra! :)

8 kommentarer:

Unknown sa...

Från en dalkulla till en "annan": Du hade blivit en alldeles fantastisk dalkulla! ;-)

Jag gillar också de där färgerna och visst kan man ha rött när som helst, själv tycker jag rött är vackert även på sommaren mot lite solbränna och läderfärgade skor/sandaler.

Du skulle älska min moradräkt där en del delar är över 100 år gamla, det är det första jag skulle rädda om det började brinna efter allt levande förstås.

Hoppas allt är bra för övrigt.

Kram kram

Geli sa...

Hello Signe! So beautiful in red and white! Have a nice weekend! With love, Geli

Norrfrids Eija sa...

Dalkulla,det skulle vara nåt för dej det! Du har en alldeles egen härlig stil som jag "diggar" och rött är så fint på en brunett. Och din väska är något alldeles utöver...

n o r d i n g å r d e n sa...

Mycket vackert! Din stil verkligen och en stil som definitivt passar året runt! Vi får väl byta bostad du och jag, jag får närmare mamma & pappa och du får vara kulla på heltid ;)

G:a Affären sa...

Du är så välkommen till Dalarna!
Jag kommer ihåg så söt du var i den vita jackan och mössan på julmarknaden hos Eija. Just rött och vitt är så fräscht.
Nu ska jag kika in till design i Mora.

Ha en fin fredag!
Kramar
Cia

Mys och hemtrevnad sa...

ja, det är vackra färger året runt... Kopparna som jag hade i dukningen i reportaget i leva och bo heter Maine och är från SIA. Tyvärr tilverkas inte just de längre, men jag har sett att det finns andra liknande serier...Vad kul att du gillade reportaget! Kramis semlan

Rapport till Vänfors sa...

Men vilken väska, så fin. ja du, ibland undrar jag också över eventuella tidigare liv. Vissa saker återkommer ju hela tiden i livet. Inte bara mode och inredning utan situationer och relationer. Jag undrar vad jag var...spännande tankar:)
Kram Annika

ps strumporna var ju inte fula de heller;)

kråke sa...

Håller med dig det är så vackert med rött och vitt i alla dess mönster och den där väskan är urfin:)) Hoppas du mår bra och att du får en härlig fredag och helg:))

kram fina:)

kråke