måndag 3 juni 2013

Bloggbesök :)

Klicka på bilden så blir den större!
Förra helgen när det precis blivit sommar och exakt ett år efter vårt (mitt och Eijas) besök hos Mari så kom hon upp till oss och hälsade på! Så härligt att få visa upp omgivningarna när det är som vackrast ute, man kan ju inte annat än bli på gott humör och allt blir fint! :)
Här i min kajuta satt Eija, Mari och jag och åt 3-rätters, surrade hejdlöst och fnissade i måånga timmar!..och svetten lackade i pannan :)

Vi gjorde ett litet besök i min keramikverkstad oxå! Nya hyllor på plats och bättre belysning!
Dag två åkte jag och Mari runt på handelsträdgård, inredningsbutiker, loppisar och så avslutade vi med ett cafébesök. Efter det styrde vi kosan mot Norrfrids bed & breakfast och umgicks med Eija. Jag huserade i köket och lagade mat, lyssnade på bra musik och så besökte vi Norrfrids gårdsbutik såklart!

Dessa foton ovan har jag som ni ser norpat av Mari, hon är så duktig fotograf! :) Vill ni se mer från hennes besök hos mig med omnejd så titta HÄR! Hon har även gjort ett inlägg om hennes besök på Norrfrid B&B HÄR!

Tack Mari och Eija för en trevlig helg! :) Det måste vi göra om! :)

8 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Men tack själv, för fint inlägg här men också för en oförglömlig helg med maten hämtat från himlen, så otroligt gott!!! Och att äta där i din "kajuta", tja, då försvinner tid & rum, och det gjorde det, jag minns knappt nåt alls;) Och det var INTE för att jag druckit för mycket vin utan för att jag nästan svimmade av allt gott o vackert!! En mycket trevlig kväll och även kväll nummer två med din goda mat igen! Ja, tänk, så lusigt att det blev exakt 1 år på dagen, sen ni var hos mej, knäppt, det var ju inte dierkt planerat, blev bara så.,...

Stort TACK för senast!!!!

G:a Affären sa...

Lyckliga ni som träffats i verkligheten!
Det såg väldigt fint ut där på verandan! Så du är duktig att laga mat, också?
Kul att se ännu en bild från din ljusa verkstad och alla muggar på rad.

Nu måste jag kika in hos Mari!

Kramar
Cia

Norrfrids Eija sa...

Vilka smaker, vilka dofter och vilken utsikt från kajutan, otroligt läckert ställe att äta finmiddag på - och vilken middag det blev sen, det var himmelriket för en som helst vill slippa laga mat ;). Lite skratt och svettig panna så var kvällen fulländad! Sitter här och upplever kvällen igen med Maris bilder, hon är verkligen en duktig fotograf/stylist i ett, med en stilkoll som få besitter...

Annas röda stol sa...

Så trevligt!!! Jag gillar dina blå stolar :)))) Ha en trevlig kväll. Kram Anna

Geli sa...

Hello Signe!
What a wonderful place to sit with family or friends ....
So cosy ...
Happy week!
With love,
Geli

G:a Affären sa...

Vet du, jag har inte hittat dem! Nog för att jag kan vara vimsig men att inte ha en aning var de är känns kusligt. Hittar jag dem inte inom rimlig tid beställer jag nya, så är det bara!
Måste påminna dig om att färgen inte håller i evigheter då den innehåller ägg! Ca ett år har jag för mig, men det kanske står på burken.

Må så gott!
Kramar
Cia

blockethuset sa...

Verkar varit en trevlig och oförglömlig träff..men du, ser något jag letar efter just nu...den underbara stegen!!
Vill ha:))
Kram
Carina

Odensvi gård sa...

Tänk att tre av mina favorit bloggerskor sammanstrålar! Ni verkar ha haft härligt tillsammans med mycket inspiration och prat. Bilderna från din verkstad gör mig nyfiken gillar både keramiken och stämmningen.