onsdag 5 juni 2013

Lite fler bilder från bloggträffen....

När Norrfrids-Eija och Nordingårds-Mari kom på besök förrförra helgen så bjöds de på jordgubbsdrinkar och fetaost m jordgubbar i köket! Mari riggade stativet och jag fotade ett foto i hennes kamera! :)
 

Till förrätt bjöd jag på Jamie Olivers jordgubbssallad m prosciutto och halloumi på mina ärvda mormorstallrikar, de under är egen design. Till det rosévin.
Sen åt vi lax till varmrätt och kokosmarängrulltårta med hallon till efterrätt.
 

Lilla Signe bjöd in sig själv på tjejfest och ligger där på sin favvoplats...och det blev precis 3 platser över till oss andra tjejer! :) Den fina smällkaramellskudden med monogram från Who found Otto är köpt hos Norrfrid och passar kanon i min lillsoffa.
 
 

Efter en dag med lite åkande runtom i närområdet så landade vi på Norrfrids B&B och jag gjorde grekisk pyttipanna till oss och sen blev det en triple chocolate-kaka med hallon och grädde i efterrätt i Norrfrids fina kök.

Gammalt slitet bord, hemtrevligt med trasmattor och målade trägolv, såå mysigt!
 
 

Ännu fler härliga trasmattor finner man i hallen på Norrfrid.
 
 

Såå vacker kvällssol mot de röda husen och ladugården, sett genom entredörren på Norrfrid.
 
 
 

Här sitter vi i soffan och ser ut genom salen och dubbeldörrarna ut mot gården och bara tar det lugnt!

Klickar du på bilderna blir de liiite större! :) Ha en fin Nationaldag imorrn!

7 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Idag bjuder du på vinklar som man inte är vana att se - bilden med kringslängda skorna på trasmattan är härlig! Just sådär avslappnat ska det vara att vistas på Norrfrid - man kan låna köket till att laga gott att äta och dricka, sedan lägger man upp fötterna på bordet och relaxar! Det fick jag ju göra hela den helgen då du stod vid pannorna och lagade värsta nobelmiddan! Är mycket impad av dina matlagningskunskaper, det var ju inte bara himmelskt gott, det var också ren matfröjd för ögat med alla de fina dukningarnana och uppläggningarna! Både hos dej och mej!

Geli sa...

Hello Signe!
Thanks for your lovely photos!
So many beautiful details ...
Happy week and a lot of sun!
With love,
Geli

G:a Affären sa...

Suck, vilka rätter du bjöd på! De ärvda tallrikarna med de större under är verkligen vackra tillsammans, och med maten också.
Bilden från salen ger en speciell stämning från härliga Norrfrid.

Önskar dig också en fin nationaldag!
Kramar
Cia

G:a Affären sa...

Suck, vilka rätter du bjöd på! De ärvda tallrikarna med de större under är verkligen vackra tillsammans, och med maten också.
Bilden från salen ger en speciell stämning från härliga Norrfrid.

Önskar dig också en fin nationaldag!
Kramar
Cia

n o r d i n g å r d e n sa...

Haha, vilket härligt inlägg! Du fick med både min gamla kamera och mina gamla skor;)

Och ja, maten, än en gång TUSEN tack för allt jobb du lagt ned med den fantastiskt goda maten, en av de godaste menyerna jag ätit faktiskt!!!

En helg att minnas!! Hoppas du får en nästan lika bra helg som kommer!!!! Mari.

Tina sa...

Håller med om att det är stort att träffa bloggvänner, det känns ofta som om man känt varandra en evighet även om det bara är från bloggen! Vi delar ju så mycket kul tillsammans.
Hoppas du kommit på en lösning som passar för dig, det är så tråkigt att tråkspam förstör, tycker jag. Jag kan blir så sur på skräpet!

kramen på dig

Annas skattkammare sa...

Vilka fina dagar ni fick ihop, sånt lever man på länge!!
Kram Anna