fredag 4 april 2014

TREVLIG HELG!

ÅH, längtar tillbaka till sol och värme! Här Santa Monica beach och Santa Monica pier längtst bort i bild! När vi for utomlands kom kylan tillbaks och har hållit i sig sen dess. Riktigt kalla nätter har vi och kyliga dagar. Som tur är så visar sig solen i alla fall och håller mig på gott humör! Men...nu längtar jag efter VÄRME!!!
Nåja, är ju inte så mycket att göra åt saken! Får elda en brasa i kakelugnen och sen sätta fart i keramikverkstan i helgen. Kan ju va bra att passa på att få nåt gjort när man ändå inte missar nåt ute!
 
Ha en fin helg alla!
Kram

6 kommentarer:

HWIT BLOGG sa...

Åh vilken härlig bild! Sol och värme! Ja här går man runt med vinterjacka och vantar fortfarande...kyliga vindar är det!
Ja en liten restresa skulle sitta fint nu men man får drömma...
Önskar dig en skön helg!
Varmaste kramen till dig,
Titti

Jennyshemochharmoni sa...

Ja du, skulle verkligen kunna åka dit en sväng nu jag med. Utan att blinka! Ha en trevlig helg i verkstan :) KRAM

Unknown sa...

ja bäst att hålla ångan uppe i verkstan ;-) själv ska jag fira dotterns 17 årsdag på lördag. Har bakar så nu är jag varm i alla fall. Go natt och ses och varm kram :-)

G:a Affären sa...

Resan gjorde dig säkert gott med sol och värme! Härligt att kunna börja våren här hemma med massor av D-vitamin, även om vindarna är kalla.
Låter bra det att du är i keramikverkstan. Jag blev så förtjust i din mugg!

Kramar
Cia

n o r d i n g å r d e n sa...

Ljuvliga La- bilder! Ja, har man träffat sommaren vill man inth slängas tillbaka till vintern direkt,men snart så hoppas vi..☺️☺️☺️

Annas skattkammare sa...

Så ljuvligt det ser ut!!
Kram Anna