onsdag 13 augusti 2014

Hejdå sommar!


Jobbar nu min andra vecka efter semestern och nu känns det som om hösten kommit! Det är ju fortfarande sol och fint men det känns i luften att det är höst! Varje höst är det samma visa för mig...jag har svårt att acceptera att sommaren är slut..jag måste liksom ha en invänjningsperiod innan det är okej med höst! De senaste åren så har jag kännt att ..jomen det är ju ganska trevligt med hösten för det har varit så fina höstar!.. men ändå känner jag motstånd. Sedan när den varma hösten är över och det blir trist ute då kan det lika gärna få komma snö så det blir ljust och fint! :)
Hoppas verkligen på en snörik vinter i år!

p.s..bilden blir större om du klickar på den...d.s

3 kommentarer:

Unknown sa...

Ja det märks att hösten närmar sig, nu har till och med rådjuren upptäckt våra enorma begonior
och vips var de helt nakna! lyckas kanske rädda två mindre!

G:a Affären sa...

Bilden är så vacker och jag blir nästan lite melankolisk, jag vill också behålla sommaren när jag ser den. Där har ni säkert suttit många kvällar i sommar gissar jag.
Hösten är också vacker så länge bladen sitter kvar men sedan kan snön komma! Men då är vi väl redan inne i slutet av oktober.
Så fina roskoppar du gör!
Och du verkar vara bland grantopparna där på din glasveranda.

Kramar
Cia

Unknown sa...

Känner precis likadant om hösten. Jag kan vissa år till och med få lite ångest när jag märket att hösten är på intågande. Sommaren är kort, det är ett faktum! Ha det bra. Kram Mia