torsdag 25 september 2008

På hyllan

Igår var jag äntligen och såg filmen "Sex & the City". Den var riktigt bra! Jag har inte följt serien på teve förrän nu i sommar/höst då det gått ett avsnitt varje vardagkväll och fastnade verkligen i serien. En film som jag gärna ser igen är ju förstås "Mamma Mia" och såg att bion kommer att visa den igen i höst, härligt!

I somras då vi gjorde ny farstukvist så kom det upp en liten hylla på väggen oxå och där är det kul att pynta om lite när årstiden ändras. Risken är väl att det blir lite plottrigt förstås :)
Nåt jag skulle vilja är att måla om huset, just nu är det 70-talsgult och det är inte så snyggt..men på vissa bilder ser gulfärgen riktigt okej ut!

















Har åter igen pyntat med rönnbär. Satte lite kärleksört i mina zinkhjärtan oxå och de håller sig faktiskt där utan vatten!
Ikväll ska jag göra en kul grej med jobbet. Vi ska basta och äta ihop och sen har vi chokladprovning och även ljusprovning. Vi har haft chokladprovning tidigare och chokladen var helt underbar, nu finns visst nya smaker och jag är helt säker på att jag kommer att köpa mig en liten ask.
Ha det! :)

17 kommentarer:

Skatan sa...

Hej!

Gud vad jag känner igen mig i beskrivningen av husfärgen...här är en till lyckligt ägare till ett 70-talsgult hus ;-) Så fint med hyllan och med de små arrangemangen. Jag har själv en hatthylla ute på väggen som jag joxar med allt efter årstid, tillgång på material och kreativitet!

Hoppas höstsolen lyser på dig :)

/Anna

Svenska inredningsbloggar sa...

Hej!
så fint du har gjort på din hylla! det är verkligen en fin och enkel idé att sätta en hylla på huset! ska nog sno den idén :)
MMm chokladprovning skulle jag gääärna åka på :)
Ha det så trevligt!
Kram!

Stämningsfullt sa...

Det var jag som skrev....

Titti underkalas-eken sa...

Vad mysigt det blev med lyktan tänd och allting! Kärleksört och rönnbär tröttnar man inte på i första taget! Ha det bra! /Kram Titti

IKT i min vardag sa...

Vilken mysig hylla! Jag tycker att husfärgen ser riktigt fin ut emot zinken och blommorna. Väldigt sött med blommorna i hjärtanen.

Kram Linda

Anonym sa...

Vad fint du gjort vid din entre! Den fiiina hyllan som passar så bra hos er. Den kikade jag på redan förra gången när du visade den, kanske blir en sådan här någon gång

Må så bäst

Kram Lena

Viola sa...

Hejsan, det var en väldans rar hylla, inte alls plottrigt i min smak med allt det vackra, men du vet ju hur jag är , vill ha massor framme, ha en bra kväll, kram VIOLA

n o r d i n g å r d e n sa...

Så fint du pyntat på ditt 70-talsgula hus: ) Jag tycker ni har ett jättefint hus med fin gulfärg! Snyggt med kärleksört och rönnbär hängade på hyllan, chokladprovning, mmm så gott! Trevlig helg! Mari.

Målargården sa...

Va fint du gjort på verandan. Höstpynt med rönnbär och kärleksört. Härliga höstfärger att inreda ute med./Eva-Mari

Karin sa...

Så fina planteringar du har gjort och så fint du pyntat på verandan! Jag har faktiskt tillbringat eftermiddagen med att göra lite fint jag med. :) Besökte en blomsteraffär i närheten som har fullt med snygga krukor och pynt men tyvärr är allt snyggt också dyrt. Någon söt klockljung som du har i inlägget nedan hittade jag dock inte. Jag gillade båda filmer! Typiska må-bra filmer och sådana behöver man ibland. Låter som en härlig kväll med jobbet! Önskar dig en fin hösthelg...

Kram Karin

Pricken över i sa...

Ditt senaste inlägg är just varför jag tycker det är så kul med bloggvärlden, man får såå mycket inspiration! Skall nog ta och sno din idè rakt av! Förstår vad du menar med färgen på huset, men kan trösta dig med att jag bor i en sprillans ny terasslägenhet med stor veranda, enda nackdelen är färgen på huset, som bara är behandlat med nån brun-orange träimpregnering. Tanken är väl att det ska gå i ett med naturen eller nått... 70-tal a la 2008! Så min tråkiga verandavägg kan behöva piffas upp med något i stil som ditt söta arrangemang.

MVH

M:)

Granne med Selma sa...

Har varit på ölprövning en gång. Choklad lät godare.. fast kanske inte lika roligt;-)
/Sussie

tre nyanser av vitt sa...

Hej
Vilka fina höstbilder från trappen du visar. Visst är filmen bra, det är så härligt med deras tjejgäng och deras personligheter.
Kram Marie

Lotta sa...

Så söt liten hylla, perfekt att pynta upp! Jättefint har du gjort!

ha det gott!
Kram
Lotta

Linda sa...

ja visst är sex and the city filmen underbar! just love it!

härligt söt liten hylla du har!

ha en fortsatt trevlig helg!

mvh LInda

Radhusdrömmar sa...

Åh de där zinkhjärtanen är ju så fina! Vill också ha... :-)

Jag håller med dig om Mamma Mia filmen, den vill jag också se igen.

Hoppas att helgen varit bra!

Kramar Johanna

tina | pepparochvanilj.se sa...

Fina bilder på kärleksörten i zinkhjärtana. Vacker färg! Dom är verkligen hållbara, har inplockat i hallen och de har stått sedan i sommras tror jag nästan...fast med vatten.

Ha det gott!/Tina