söndag 25 april 2010

Följ med till Butik Lillasyster

Nu ska ni få följa med på besök till Butik Lillasyster. Ulrika har sin butik i ett underbart gammalt torp på hennes gård i Tjäll, strax utanför Sollefteå.
Det är en upplevelse att besöka gården och butiken eftersom man både kan njuta av vackra saker och handla men även sitta och fika hembakt fikabröd i hennes glasveranda.
I butiken säljs främst inredningssaker men hon säljer även kläder och skor.

När man tittat runt i butiken sätter man sig och fikar och smälter intrycken.
Ofta blir man sittandes mycket längre än man tänkt på glasverandan bara för att det är så harmoniskt där. Många som varit där säger att "man vill aldrig åka hem" !
Dels blir man väldigt inspirerad av att gå runt i själva butiken och väldigt avslappnad och harmonisk! Det känns skönt att åka ut på landet för att shoppa i lugn och ro istället för att åka in till stan och stressa ut och in i affärer!

Följ med in!














































Välkomna! :)
Nästa gång kommer jag att visa lite mer detaljbilder
från butiken!
Ha en trevlig vecka!
Kram :)

19 kommentarer:

Susanne sa...

Herregud så fint..Jag blir sååå avundsjuk ,,vilket ställe.Ja jag får "Ståpäls" Bara av att titta dessa bilder..Åh tänk om man kunde äga en sån ljuvlig butik..Tack för att du delade med dig..Kram Susanne i Fare

Vit som snö sa...

Åhhhhh, dom bilderna talat för sej själv, där skulle jag gääärna tillbringa flera timmar!!!
Guud så mycket fint o vilket gulligt hus!!!
Tack för att vi fick se det här!
Kram Cilla

Jenny sa...

Hej!
Åh vad kul att få se bilder från Butik Lillasyster!! Så mycket fint hon säljer Ulrika, och ett sånt vackert hus!! Där hade man kunnat gå i timmar o botanisera, synd att jag bor så långt bort!


Ha en trevlig vecka!
Kraam Jenny

Malin sa...

fin butik men inte min kopp thé när det gäller inredning, älskar det hos andra och drömmer omen sommarstuga i den stilen men icke här hemma. Gott med långfika kan jag förstå, kramMalin

Marita sa...

Himmel, vilken underbar butik!! Sååå mycket fint att njuta av!! Dit vill jag åka...får ta ett snack med maken...en semestertripp kanske...hm, vi har 80 mil dit enkel resa....
kram, Marita

Jennyshemochharmoni sa...

Det ser verkligen helt underbart ut! Jag får nästan ångest att jag inte varit där än! Måste ändra på det :) Tack för den fina titten! Kram

Marie sa...

Vilken alldeles underbar butik, massor av vackra saker i fantastiskt fin miljö!!!

Ha en bra vecka!
Kram Marie

Moa sa...

Åh, jag vill BO där! Ser fullkomligt underbar ut... Tack för titten :)

Hoppas du får en bra vecka!
Kram/Moa

Eija sa...

Ja bara butiken är värd ett besök i vackra Sollefteå! Vi brukar ofta låta söndagsutflykterna gå till underbara butik Lilla Syster. Och fika på glasverandan....jag förstår precis vad du menar!
Fin blogg du har, tänk att det finns så många "inredare" i vår lilla stad!

n o r d i n g å r d e n sa...

Så roligt att få se denna vackra butik Lillasyster! Bara huset och entreen, så inbjudande och vilket mysigt hus med en massa vackert, vilken butik! Så kul att ni fått en sådan i Sollefteåtrakten men så synd att den inte fanns medan mamma o pappa bodde kvar i krokarna! Vilken fina bilder du tagit, tack för att vi fick kika in, ser fram emot mera detaljbilder!!! Mari.

Louise sa...

Vilken HÄRLIG butik!!

Börjelundskan sa...

....vilken underbar atmosfär, skulle kunna gå där inne hela dagen, ...hon skulle få fösa ut mig *haha*. Sååå mycke fint hon har. Vilken tur du har som kan åka dit när du har köplust. :)

Ha en skön vecka. Kram Cin

Hem och Harmoni Marie sa...

Vilket otroligt inspirerande och vackert ställe.... synd att jag har så långt dit bara.

Ha en skön vecka, kram Marie

Kamomilla sa...

Oj.. *suck* vilket underbart ställe och vad söt hon är. :)
Ibland önskar jag verkligen att jag inte bodde på fel sida av viken..

Hjertebank sa...

Det var nå en skulle ha bodd i Sverige---
Kanskje det kommer en mulighet til å besøke denne butikken en gang:
Nydelige bilder du har tatt, ihvertfall-

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Godmorgon. Såna butiker gillar jag, och café också, kan inte bli bättre. Ser jättefina klänningar, skulle vilja ha flera av dom. Åker mycket hellre till ett ställe på landet än till stan, mysigt.
Ha en fin vårvecka
Stor kram
AnnaMaria

Unknown sa...

Oj vilken mysig butik, där skulle man ju vilja bo så fint som det var.

Speciellt gillade jag bilden med kläderna uppradade på galgar, vilka vackra färger tillsammans och vilka vackra kläder. De var helt i min smak.

Ser fram emot fler detaljbilder.

Hoppas du har det varmt och skönt i vårsolen!

Kraaaaaam

andi sa...

Oj!, vilken fin och mysig affär! :) Kan verkligen tänka mig att det är supermysigt att sitta där och fika oxå :) Och fika det vill man ju nästan jämt ;)
Det verkar finnas så mycket fina affärer lite uppåt i landet märker jag när jag bloggar runt. Det får nog bli en semestertripp däråt snart :)

Själv håller jag just nu på att möblera halvt ihjäl mig! Jag finner inte harmoni i vardagsrummet! Oj vad jobbigt det är när sånt inträffar. Pust stön när man ska flytta runt på diverse skåp och soffor för femtioelfte gången ;)

Ha en fin Valborg!

*Kram*

Blommiga Karin sa...

Oj så mycket fint! Jag hade kunnat handla massor av ting:-)
MVH Karin