måndag 29 augusti 2011

På tal om trasmattor..

(den understa mattan är den gamla och den nya ligger ihopvikt ovanpå!)
...och särskilt den trasmattan jag visade som bakgrund i förra inlägget så hittade jag en kompis till min matta på en loppis för nån vecka sen. Min "kompis"-matta hittade jag på en kompis loppis faktiskt.
Jag var på väg från Urkult och hem och ser att hon har öppet för loppis, vilket hon bara haft tillfälligt i sommar. I juni fyndade jag ett grått skåp och ett vitt litet bord som står i hallen. Det grå skåpet har jag inte visat ännu. I alla fall svängde jag in till loppisen och när jag kommer in i logen så är det första jag ser..mattan...en matta i samma mönster och färgställning som den jag redan har uppe på glasverandan.
Min matta har legat på glasverandan ett tag och bleknat vilket jag oxå gillar. Den fick jag av min mormor redan när jag var yngre och den har bara legat och väntat på att jag skulle använda den vilket jag gjorde först när jag flyttade till eget hus. Jag blev i alla fall väldigt glad över att jag hittade en till matta till väldigt bra pris! :)

Måste bara säga att det är verkligen väldigt smidigt att man kan göra inlägg och lägga för publicering en annan dag! Kanon att kunna fixa inläggen då man är ledig och har tid och så poppar det upp på bloggen av sig själv när man valt det!

Ha nu en bra vecka!
Kram :)

13 kommentarer:

kråke sa...

hihi...härligt med kompismattor;)) Fina färger...är nyfiken på ditt gråa skåp:)) Jag gillar oxå att förbereda inlägg ibland..det är ju inte alltid det går ihop sig med tiden:))

kram på dig och ha en bra start på veckan..

kråke

Anonym sa...

Vilken fin blogg du har! Jag hittade just hit från Nordingården. :)

Maria/Javabönan sa...

Haha...nu snurrar du allt till det så jag inte hänger med. ;-)

Men mattan var fin och visst är det kanon att man kan publicera när man inte är hemma.

Kraaaaaaaaam från hon som borde göra nytta i stället för att läsa bloggar!

rosenälvorna sa...

Härliga trasmattor! Låter kanon att kunna fixa inlägg för publicering en annan dag, måste försöka kolla upp hur man gör.//christina

Nordingården sa...

Jag som är ett trasmattefreak bara älskar dessa mattor, så bra att ddu hittade en mattbroder till den andra, jättefina ju!! Ja, att förpublicera och det publiceras sig själv fast du inte är närvaránde gör jag nästan var dag, toppenbra!!! Mari.

Kris sa...

oij vilken tur du hade!!
älskar trasmattor :)

Norrfrids Eija sa...

Hääääärliga mattor, trasmattan behöver verkligen en renessäns så billigt som man hittar de på loppis. Speciellt häromkring. Inte klokt ju!
Eija

Tina sa...

Först måste jag säga att din tygkrona är fantastiskt fin. Fiffigt med köksdukarna, det ger ett fint liv i kronan!
Jag har också blivit helt tossig i trasmattor, nästan gråter för att jag tackade nej när mamma frågade och syrran istället tog dem..
Din är superfin, det där rummet har jag helt missat i katalogen. Sidorna måste ha klibbat ihop sig eller nåt. Måste kolla igen..

Stor kram!

Johanna Stålros sa...

jag har inte varit något fan förr av trasmattor, men nu gillar jag dem verkligen! Fint med en kompismatta;)

Jennyshemochharmoni sa...

Vilket fint fynd! Så kul när man hittar något som man verkligen vill ha på loppis :) Ren och skär lycka :) KRAM

Kamomilla sa...

Kompismattior! Vad kul! och fina färger har de minsann!

Lotta sa...

Det är så fint med trasmattor och speciellt på ditt vackra golv .
Önskar jag hade sånt med , tycker att min fiskbensparkett mer ropar på tunga orientaliska mattor . Men Loppan ropar nej .Så då blir det inga mattor alls :-(
Kraam/Lotta

Anonym sa...

Fick höra igår att vår kära bemanninssamordnare är en hejare på att väva mattor! Bra att veta//garni