söndag 7 augusti 2011

Vilodag idag

Efter den sista semesterveckan med inbokade träffar med arbetskompisar, barndomsvänner, bloggvänner, födelsedagsfirande och så besök på Urkult fre-lör så har jag typ vilodag idag, är väl det söndan är till för?! :) Det finns de som tycker jag är översocial :)...å så är det kanske ibland..Det har varit riktigt trevligt och lagom mycket inbokat enligt mig som gillar att vara lite uppbokad och vill veta vad jag ska göra på min ledighet till viss del i alla fall. Vädret som är idag gör att man tappar lite energi och det känns lite tråkigt...har även haft min sista semestervecka nu. Jag ska dock ta in körsbär innan fåglarna äter upp dom eller faller ner av regnet för att göra körsbärssaft!


Ha en skön söndag!
Kram

11 kommentarer:

rosenälvorna sa...

Härligt med en vilodag, här öser regnet ned,, så det blir kombinerad film och lite städdag (var länge sedan)Christina

Norrfrids Eija sa...

Du verkar vara en tjej med stor social kompetens, urmysig! Ja, nu är den ångestfyllda söndagen här, tankarna verkar redan finnas på jobbet faktiskt. Nåväl, det brukar börja rulla på fint det med!
Körsbärssaft är så gott! Gjorde en sats men den tog slut på några timmar. Får kanske nalla lite till körsbär hos mamma?!
Ha det fint i kommande veckan!
Eija

Johanna Stålros sa...

Helt rätt söndagar är vilodagar. Jag har haft svärföräldrar här i fyra dagar och jobbat som en toka, och i morgon börjar jag min semester så här ska njutas av nybakad körsbärspaj och portvin i kväll;) Kram Johanna

Livet på Vestergård sa...

En vilodag behöver man ha ibland. Jag börjar också jobba igen i morgon... När man väl är på plats går det säkert bra :)
Kram Kicki

G:a Affären sa...

Vi är nog många som börjar jobbba kommande vecka. Lite egengjord körsbärssaft är en lyx som håller sommaren kvar i sinnet, det känns lite höstlikt idag.
/c

Mitt hvite hus sa...

Det gjør godt med en hvile dag... man trenger det

ha en fin kveld
klemmer o=)

Nordingården sa...

Vilken härlig vilodagsbild, bara så avslappnad!!! Ja, kanske en aning översocial, men hellre det än undersocial =) du är en sån härlig tjej, men ska göra det man vill, då blir man lyckligare och lever längre!!! Mari.

Kamomilla sa...

Full rulle och sen vilodag när man känner för det! :) Här har lågtrycket gett mig huvudvärk i dagarna två. :(

Marie sa...

Underbart härlig bild!

Här är det också dags för jobb idag igen!

Kram Marie

kråke sa...

Härligt med vilodagar...sista semesterveckan för mig sen börjar allvaret:)) Hoppas på några sista dagar med sol så man får njuta fullt ut:))

Kram på dig du söta..

kråke

Söta prickar sa...

Hejsan!
Undrar om du menade den där blågråa skänken som jag köpt från Elviras värld? Den är specialmålat av ägaren Han förklarade då för mig hur han gjort men jag har glömmt bort. gamla isskååpte har jag målat med en linolja,färgnyansen pärlgrå tror jag att det var.
Ha en skön dag
kram Lotta