måndag 17 september 2012

I sista minuten...

Hej igen!
Usch va jag är dålig på att uppdatera bloggen! Tycker inte jag hinner nåt nuförtiden! Vet inte om det är de mörka kvällarna... och helgerna vet jag inte var de tar vägen. Känns som om jag snurrar i flera hamsterhjul samtidigt! Lite lätt förvirrad kanske?!
Måste ju ta rätt på mina äpplen oxå för i år är de många och äppelmoset är slut i förrådet! Puh..sen ska man torka fönster oxå... Kanske vore bra om man gjorde en sak i taget istället för att göra ALLT samtidigt...är nog ganska typiskt mig!
Blir nog inget gjort ikväll...blir soffan och teven helt enkelt!
Här är storm och regn!
Ha det bra! :)

10 kommentarer:

Annas skattkammare sa...

Känner igen mig så!! Kram Anna

Lissboden sa...

Hej!
Jag tycker du är jätteduktig på att uppdatera din blogg.
Själv är jag väldigt lite ute just nu eftersom jag måste prioritera annat. Bloggen blir mest en reklamkälla för Lissboden men så får det bli. Jag vägrar stressa och känna en press. Vi ska i första hand göra det vi tycker är kul:)
Må så gott och ha det så skönt i TV-soffan!
Kram/Maria

kråke sa...

Känner igen mig:)) Ibland är det ju faktiskt annat som är mer prioriterat;))) Här har det varit soligt och blåsigt idag:)

Kram fina...

kråke

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fönsterputs är sånt som man gärna skjuter på, äppelplockning låter lite roligare. Idag är jag ledig och kör på stenhårt med allt som blivit efter.
Kramar
AnnaMaria

Geli sa...

Hej, cleaning the windows that´s not so important in autumn - you clean and some hours later it will rain again and then it looks the same like some hours before. So go out in nature or meet friends, make tea or read a good book, enjoy the autumn!! Have a nice evening, Geli

Kamomilla sa...

Ibland blir det bara så. men det brukar ju växla, så bara att vänta på bättre tider!

G:a Affären sa...

Känner så väl igen tankarna och fönsterputsningen är alltid något som tar emot lite extra. Har du kopplade fönster? Jag har innanfönster som ska i med vadd och klisterremsor. Det är en del pyssel med det.
Hoppas du har tagit reda på äpplena, för äppelmos är ju så gott!

Kramar till dig
Cia

n o r d i n g å r d e n sa...

..ja det är mycket som ska göras men man prioriterar det som är roligast och viktigast, så är det bara, sen varierar det under livets gång exakt VAD det är;) Älskar den där äppelbilden och lyktan, ses snart! Mari.

Anonym sa...

Ja tiden bara rinner iväg och det är knepigt vad man har mycket att göra på hösten. Känns som att man ska göra allt klart innan man går i ide :) Vilken fin bild! KRAM Linda

Lilla Majken sa...

Ja, det går verkligen i perioder med bloggen, ibland är man väldigt aktiv, sen kan det ta evigheter där emellan. Det är tyvärr så att det är lätt att få dåligt samvete...Härligt bild med äpplen i vatten.

Ha det gott. Kram Therese