måndag 3 september 2012

Sommaren som varit

..har jag faktiskt fotat en del men det har inte blivit så mycket bloggat. Man kommer liksom till en punkt där man börjar känna att man inte har så mycket att visa upp och att det man fotar kanske bara är sånt som man själv tycker är kul att fota men jag vet inte om det är så himla kul att titta på här på bloggen.

Förut var jag så inne i bloggandet så det bara rullade på och idéerna kom hela tiden och jag kände mig nöjd. Nu känner jag att jag har annat att göra som tar tid som oxå är kreativt och det måste få ta tid.
Jag vill egentligen inte sluta blogga men jag är inte lika aktivt bloggande som förut. Vill fortfarande hålla liv i min blogg och ska försöka göra det. Älskar fortfarande att kolla in andras bloggar även om jag inte är lika flitig på att kommentera som tidigare. Jag kikar ständigt runt hos er andra! :)

I sommar har jag suttit många kvällar på min glasveranda med tända ljus...
och sommarkvällarna har varit lite för kalla och då har jag tagit in lite sommar till glasverandan istället..
..och tittat ut på grönskan och vackra solnedgångar.
Skönt när man kan sitta och mysa inne men ändå känna att man är ute :)


Ha en fin vecka!
Kram på er! :)

12 kommentarer:

Lundagård sa...

Så fint med de där trattarna i flaskorna, enkelt men snyggt, har också en sådan men det blir ju mycket mer effektfullt då man har flera!
Allt i livet har sin tid och jag kan tänka mig att man inte orkar blogga aktivt livet ut, man har ju ett liv utanför skärmen också :-) men visst är det roligt mellan varven både att läsa andras bloggar och plocka ihop egna bilder. Fin fortsättning på hösten!

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh va läckert med alla glasflaskor, och de där korvstoppningsgrejerna i flaskorna bara älskar jag! En av dem har vi ju lika minns du;) Jag gillar den verkligen, tänder den ofta. Du har ju bara en sån fin veranda, med vattenutsikt, få förunnat! Och kunna förlänga sommaren genom att sitta där, snygg grå korg på golvet! Ja, allt går i perioder i livet, även bloggandet skulle jag tro, herrergud, du och jag har ju bloggat , vad är det, 6 år nu?? Det kan ju givetvis inte vara för evigt, men bloggen finns ju kvar, om man känner för att ta det lite lungt o pausa så är det ju helt ok, det ska vara lustfyllt, man kan lägga den på hyllan ett tag så att säga, och köra igång senare, det räcker att kommentera hos sina favoriter så vet alla att den är på G igen;) Njut av sensommaren så hörs vi via mail, mari.

G:a Affären sa...

Har du börjat med leran? Jag hoppas det är så!

Skönt att höra att du fortfarande vill blogga, att kommentera är inte så nödvändigt. Men jag tycker alltid att du inspirerar! Och tänk så mycket jag tyckte om när du och Eija visade Östebro kläderna! Generöst och lekfullt.

Så du är också en lycklig veranda- ägarinna, tända ljus, myggfritt och nästan som ute. Det kan inte bli bättre!

Jag skulle gärna vilja se mer av verandan, det ser härligt ut det du visar!

Kramar
Cia

Livet på Vestergård sa...

Så mysigt du har det! Ja bloggandet det kommer och går för min del också, men ändå kan man ju inte sluta :)
Kram Kicki

Annas skattkammare sa...

Är i precis samma stadie som dig när det gäller bloggen, är så mycket annat som tar tid men älskar ju att blogga och försöker verkligen hålla den vid liv..
Jättefina bilder!!
Kram Anna

Rapport till Vänfors sa...

Vilken vacker veranda och så finstämda färger. Är själv en liten nybörjare vad gäller bloggeri man kan förstå att inspirationen ibland tryter. Det får ju inte bli ett måste utan ska ju vara lustfyllt. Kanske kan du till och från bara ta bilder och lägga ut, dina bilder är så vackra. Tycker dina närbilder är så läckra:)
Kram Annika

Anonym sa...

Var sak har sin tid... Ta det lugnt och njut av hösten som är på kommande.../Marie i Finland

Lilla Majken sa...

Kan känna likadant och då har jag ändå inte bloggat så länge. Hade gärna bloggat oftare men känner att tiden inte räcker till. Vad vackert du har på din glasveranda.

Kram Therese

kråke sa...

Hej fina! underbart vackert där på din veranda och jag njuter som vanligt av dina bilder:) är oxå inne i en period då annat tar tid och bloggen får mindre utrymme, men det får vara så, dagarna räcker liksom inte till för allt roligt man vill göra:)))

Stora kramen till dig:)

kråke

Älfgärdet sa...

Det måste få gå i vågor, bloggandet. Känner precis likadant, & jag är också inne & sveper förbi utan att kommentera många gånger, men fylls på med inspiration :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

När man bloggat i flera år kommer det svackor och man vill prioritera annat i livet. För blogga tar ju onekligen lite tid, men bra att du fortsätter lite.
Härlig veranda, ser så mysigt ut.
Kramar
AnnaMaria

Millygarden sa...

Det är nog lite så att var tid har sitt....tiden räcker inte till allt och man får lov att välja. Känner att jag inte orkar blogga,fixa och dona så att det räcker för täta inlägg...me då får det väll vara så.

Hoppas man får en kick under hösten att fixa lite mer hemma.

Kram Marina