fredag 6 september 2013

Favoriter just nu

Blev så sugen på virkning igen. Förra hösten virkade jag sjalar som en galning så jag har måånga och sålde även några stycken. Nu har det kommit in nya färger på mitt favoritgarn så nu är jag igång igen! :) Det som är så bra är ju att man kan sitta var som helst och en liten stund här och där eftersom jag kan mönstret utantill. Superenkelt, kul och avkopplande! :)
 


En annan favorit är min nyinköpta, praktiska och rymliga väska som jag köpte på Norrfrid!
 
Ha en fin helg! :)
 

7 kommentarer:

Rapport till Vänfors sa...

Å vilka läckra färger. Är det ett flerfärgat garn eller? Gillar det skarpt i alla fall :) Måste säga att din Norrfridsväska är så svordomssnygg så jag blir helt yr. En riktig superväska...måste in och kolla i nätbutiken :)
Ha en fin helg.
Kram Annika

Norrfrids Eija sa...

Du är flitig med virknålen du! Blir sugen på att påbörja något "framför TV:n projekt" jag också, det lär ju bli en och annan kväll framför den i höst när kvällarna blir långa...Och rosa som är din färg, blir fint det!

Rut och Signe sa...

Jösses vilken snygg väska! Det är så härligt att handarbeta. Själv håller jag nu på att avslutar en stickning. En randig tröja med puffärmar. Ska blir riktigt kul att få sy ihop den och börja använda den när hösten kommer sen.

Ha det fint!

n o r d i n g å r d e n sa...

Säger som Eija, Rosa är verkligen DIN färg!!!

Åh va duktig du är, avis, önskar jag kunde virka, ja handarbeta överlag, dina sjalar från förra minns jag, sååå snygga!!!!!! Du får öppna en sjalbutik eller sälja dem på Norrfrid;)

Annas röda stol sa...

Supersnygg!!!

G:a Affären sa...

Men! Sjalen är så vacker och vilka fina färger! Det är bra när man kan kan handarbeta utan att behöva sitta och stirra för att det ska bli rätt, och virkning kan då vara rogivande.
En sådan väska har jag också med lite annat tryck, jag har använt den flitigt i snart ett år och den är verkligen slittålig. Och snygg!

Kramar
Cia

tina sa...

Wow, vilken läcker väska, och sjalen - jättefin! Avundas ditt hantverkskunnande! :)