måndag 19 maj 2014

Dukat å klart

Förberett inför matstafett och varmrätt som vi skulle bjuda på! Tallrikarna står i köket för uppläggning vid servering! Det blev dubbelmarinerad fläskfilé med "öppen ravioli" fylld med oströra och basilika och sallad. Italienskt tema med italienska viner oxå! :)
 


Plockade in en lönnkvist bara för att jag råkade se att det var så vackra blommor på dem just nu! :)
Gillar att ta vad man haver ute i trädgårn!
 


Tog även in lite av mina penséer och satt platspåse och papper och knöt ett snöre så blev de som små paket! Blommor som gick av hamnade i vattenskålar! :)
 
Under förrätten fick vi grön ärtsoppa och bröd, sedan vår varmrätt och på efterrätten en jättegod cheescake med färska bär! :)
 
 

2 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Men gud va gott det lät!! Och proffsigt! Men jag vet ju att du är fena på att lag mat! Snygg dukning och läckert med penséerna, och ja, visst är det härligt att bara kunna gå och och "shoppa" i sin egen trädgård, och det är oftast finare än det man köper., en sån vacker limegrön kvist slår det mesta! Italientema, läckert! Och att hitta goda Italienska viner är ju inte svårt ;)

Annica sa...

Vilken vacker och fiffig dukning! Maten du bjuder på låter ju också helt fantastisk! Kan tro att gästerna blir mycket nöjda!
Kram
Annica