måndag 24 september 2007

VÄLKOMNA TILL MIN TESTBLOGG!


Hej alla!


Nu har jag gjort en testblogg här! Tycker att blogspot har en mycket renare och finare design än den jag hade på blogg.se. Här kommer bilderna mer till sin rätt, de syns liksom bättre och det blir inte lika plottrigt! Sen tycker jag även att sidan är enklare att redigera också, att ändra färg här är ju busenkelt. Är inte klar med redigering av sidan utan provar mig fram hela tiden...

Testar i alla fall den här sidan ett tag och kommer att länka från blogg.se så alla hittar hit såklart!

Nu skulle jag vilja att ni tycker till, antingen här eller på http://designe.blogg.se/ om vad ni tycker! Vilken blogg tycker ni att jag ska använda?
Har inte hunnit lägga in era blogg-länkar ännu, gör det när jag bestämt vilken blogg jag ska använda!

Tack på förhand och ha en bra vecka!

Kram :)

46 kommentarer:

eva sa...

Det här var väldigt snyggt...stilren och enkel. Jag har också funderat på att byta ibland, men det har inte blivit. Är den lika lätt som blogg.se ?
*
KRAM EVA

Desiree sa...

Hej, kul att du har gjort om lite och provat ett nytt blogg format. Jag måste säga att jag gillar din nya blogg mer. Som du säger är den snygg, enkel och ren. Jag röstar för denna som fortsättning.

signe sa...

eva: jag tycker att den är enklare! Nu har jag ju inte gjort nån header här men att ändra färg på text och lägga in bilder på sidan och sånt är superenkelt här. På blogg.se måste man ju ha koder och vara ett datasnille för att få till det. Tack för din synpunkt! Kram :)

signe sa...

Hej Desiree! Missade visst dig nyss...Kul att du gillar den och tack för din åsikt! Får ta och räkna röster sen då *ler* Ha en fin helg därborta! Kram :)

Anna sa...

Ja gillar denna bäst! Jättefin - keep it:)

:)Anna

pialuttan sa...

Denna är snyggare...Kram!

Ardisia sa...

Välkommen till blogspot.com :) Jag har ingen erfarenhet av nån annan blogg. TYcker att den här är enkel & lätt att använda.

Ett poäng för blogspot alltså.

Kram

Broarne sa...

Klart finare och renare här, den här designen är bra och min man har kollat lite bloggar och blogspot lär vara en av de bästa.
Annmarie

Lime sa...

Hej hopp! Jag är ju redan lite såld på blogspot :-) så jag röstar på den här bloggen. Ha det så bra!

Skrotmaja sa...

Hej! Den här tilltalar mig mer. Anledningen...hm, lite renare i sin design tror jag att det är.

Kram!

Solkatter & dammråttor sa...

Välkommen till blogspot...ja, jag tycker att den funkar bra...men jag har ju ingen erfarenhet från nån annan.Men du måste ju känna efter själv och bestämma sen hur du ska göra.Hur du än gör så kan det väl bara bli bra...du har ju en så härlig blog redan=)
Kramar!

Mia sa...

Grattis med prøvebloggen! Jeg synes jo at blogspot er bra da (har jo den selv...), enkel, ren og grei. Jeg regner med at du blir her, eller...?

Ellie sa...

Hei! Den nye bloggen din ble veldig bra, synes jeg! Liker nok denne best, men er vel litt inhabil siden jeg har den selv :-)

Uppe på vinden sa...

Jag trivs superbra med blogspot!! Tror att det är en smaksak....Ha en skön avkopplingshelg! Kram!

Guldkant På Livet sa...

Välkommen igen Signe!! Denna blogg gillar jag bäst även om du har en jättefin i dagsläget! Men det är nog som du säger lättare att hantera denna, så vitt jag vet, har aldrig prövat den andra, men denna är enkel att justera färger, bilder osv på. Så kör på med denna du, toppenfin har du gjort den! Ha en bra helg, vi ses väl under den antar jag ... Mari.

Elzste sa...

Gillar denna mest. Så fortsätt du här. Ha en bra helg.
Kram Elzie

moderncountry sa...

Hei Min gumma!
Joda, jeg synes denne var flott jeg! Hehe, har jo samme designen selv :) Har hørt at blogspot er en av de mest stabile i tillegg, så kanskje du blir her? Må iallefall si at det nederste bildet var utrolig vakkert! Og du, er den duken du har liggendes på bordet der sydd av stoff fra Ikea? Begynner å lure. For nå ser jeg fargen i et annet lys og det ligner veldig på mitt putetrekk jeg har sydd i Ikea stoff. Det er jo så flott! Ha en underbar dag, puss (",)

Clara sa...

Ooohhh...nu är här inne i ditt nya krypin och tycker att det är väldigt ljust och fint härinne!
Jag tycker att din gamla blogg är jättefin...men eftersom jag själv är förtjust i blogspot så tycker jag att du ska välja denna.....
Men du ska ju naturligtvis ta den som du själv trivs bäst med....det ska vara enkelt att använda sin blogg...man ska trivas!!!
Det är ju trots allt innehållet i en blogg som är det viktigaste och dina fina bilder och trevliga inlägg gör sig bra på båda ställena....nu gjorde jag det inte enklare för dig att välja, eller hur:=)
Kram på dig nu Signe och ha det så skönt i helgen!!!!!

Underbara Små Ting sa...

Vad roligt att du testar blogspot... den har jag och det fungerar hur bra som helst.

Den "gamla" sidan är fin som den är, men jag tycker nog denna nya passar dig bättre !

Ha en underbar helg !

Kram Kram
Carina

Baglady sa...

Denne bloggen er den vakreste å se på - jeg stemmer på denne! (og ser at jeg har mye å lære på blogger selv, for å forbedre min egen blogg ;-) )

Granne med Selma sa...

Blogspot är så enkel att använda. Jag läser din blogg oavsett vilket format du väljer, så ta den som underlättar för DIG!
Kram

Lisa sa...

Jag röstar för blogspot! Hade själv blogg.se innan jag hittade hit (till blogspot, alltså)och bytte pga att layoten är snyggare, renare, enklare precis som du säger! Så stanna kvar här!

bagateller.se sa...

Mja, svårt! De har båda sina för och nackdelar tycker jag... Men här är det helt klart lite renare utseendemässigt! Lycka till i beslutsvåndan! Kram Terese

Marie sa...

Tycker att dina vackra bilder kommer mer till sin rätt på den här sidan. Men jag läser din underbara blogg vad du än väljer.

Trevlig helg.
Kram Marie

sofia sa...

Gillar blogspot absolut! Men... bara om du kan flytta med dej inlägg från den andra??? Tråkigt ju om alla inlägg o bilder "går förlorade" för oss??!!

Pia..... sa...

hej...definitivt DENNA SIDAN..tycker lilla jag:)...fin krans ...ha en trevlig helg och så väljer du rätt:)...PIA

Nygammalt sa...

Välkommen till Blogspot! Här tycker jag att du ska stanna kvar! =)
Trevlig helg! Kram.

Skogsfrun sa...

jag gillar blogspot! jättefint! hoppas du får en trevlig lördag! kram!

Jennyshemochharmoni sa...

Jag tycker båda är fina, ta den som du gillar bäst! Ha en skön helg! KRAM

MiaMaria sa...

Denna är väl mer stil ren.. Så varför inte denna!
Trevligt bloggande! // Miamaria//

Hem & Harmoni sa...

Hej på dig...Jag röstar på denna blogg dvs blogspot.
Ha en go helg! Kram Marie

Tilde sa...

Ja den här nya är snyggare..
Jag har blogg. se o är ju inkörd på den ,, men den här är snyggare , bra gjort av dig att byta.Kram tilde

Maria-Jag blommar sa...

JAg har ju blogspot och vet inget annat men trivs väldigt bra med hur det går till att lägga in bilder mm. Jag tycker att designen på den här designe-sidan är fin!!

Anna sa...

Jag röstar på denna! :0)

Lotta sa...

Bägge dina bloggar är fina, men jag föredrar nog blogspot. Har ju den själv och den är verkligen lätt att ändrar runt i.

Ha en underbar söndag!
Kram
Lotta

Mysiga lantliga ting sa...

Hej! Jag tycker att blogspot är jättebra!! Och som du säger är den kanske lite "renare" och snyggare. Jag är själv jättenöjd med denna och skulle inte vilja byta. Ta den du trivs bäst med, din förra är jättefin oxå.
Kram Johanna.

Signes vind sa...

Jag är ju lite jävig eftersom jag själv har blogspot - men jag tycker absolut du ska gå över till denna - passar dina bilder, inlägg och stil jättebra!!!
Väldigt vackra planteringar som du visade på den andra bloggen - blir så inspirerad att köpa nya växter!!!

handplockat sa...

Denna e ju snyggare men jag e lite besviken ibland på att det tjorvar när man ska lägga till bilder och inlägg

ha det bäst

Ingrid sa...

Jag gillar det stilrena på blogspot, men din blogg på blogg.se är liksom "mysig". Men jag håller med dig om att det är lättare att redigera och sånt på blogspot. Och jag tror säkerligen att du kan få till den rätta mysighetskänslan även här.

Jag lägger rösten på blogspot, fast med lite pyssel med header, färgval och så, så kommer den mysiga designe-stämningen även hit.

LantlivsAnette sa...

Det här var väldans fint !! Jag använder ju själv den här typen ..och jag tycker den är så himla snygg och ren som du själv säger..så byt till denna..
Kram Anette

elin1976 sa...

Det er lettere å kommentere for andre bloggere på bloggspot synes jeg. Denne bloggen er nydelig men liker den gamle også. Gjør hva du vil jeg kommer til å titte innom uansett. Ha en super dag, vennen. Klem fra Elin:O)

Hanna sa...

Hej!

Jag tycker att du ska ha denna, den hade jag innan jag bytte och den var enklare att byta färger mm på. Hoppas att du trivs med denna :). /Hanna (www.19hundra81.com)

vildängel sa...

ser väl bra ut det här oxå :D

signe sa...

TACK ALLA FÖR ERA KOMMENTARER!! Jag kommer att svara på dessa sen, det är så roligt att läsa vad alla tycker!..och hjälper mig att välja vilken sida jag ska fortsätta med! Kram :)

signe sa...

Anna: Tack! Funderar på det! Kram :)
Pialuttan: Tack, tack! Kram :)
Ardisia: Tack, den verkar väldigt enkel att använda men just nu håller jag på att ladda in bilder och försöka göra ett collage på 4 bilder men vet inte riktigt hur man gör här..får sen hur det går! Kram :)
Broarne: Jaa, jag tycker oxå att designen är renare och enklare här. Låter ju bra att blogspot är bland de bättre bloggarna! Kram :)
Lime: Tack för rösten! Kram :)
Skrotmaja: Tack för din röst! Håller med om att den är renare! Kram :)
Solkatter&dammråttor: Tack för välkomnandet och kul att du gillar min gamla blogg oxå! Ska testa denna och se hur det funkar! Kram :)
Svarar er andra sen, nu är det läggdags! zzzzz...:)

signe sa...

Mia: Tack! Jaa, gillar den här sidan...måste bara fundera ut hur det funkar med bilder i olika former...sätt att lägga bilder som inte är som på blogg.se. Kram :)
Ellie: Kul att du gillar den och jag har ju inspireratas av er andra som har blogspot och blivit sugen att testa den jag med! Kram :)
Uppe på vinden: Japp, har haft en skön helg men inte såå mycket avkoppling, har sprungit mycket i affärer :) Gillar ju blogspot så jag får ta och testa det! Kram :)
Guldkant på livet: Tack, tack! Jaa, den är lättare att redigera förutom att jag inte riktigt förstått upplägget på bilder i själva inlägget..ska kolla det med dig! Kul att du gillar denna! Kram :)
Elzste: Kul att du gillar den, tack! Kram :)
Moderncountry: Hej! Kul att du gillar den!..Skoj att du gillade bilden oxå! Duken på kajutan är sydd av tyg från Ikea..har det även i rödvitt i köket! Ha en underbar dag du med! Kram kram :)
Clara: Hej! Skoj att du tycker till! Tack för att du gillar innehållet i mina bloggar, det värmer!..gillar båda själv men det är ljusare och lättare här och man ser bilderna bättre när det är mer diskret runt om..stannar nog här ett tag får vi se!..har ju den gamla kvar för att man ska kunna se gamla inlägg! Kramis :)
Underbara små ting: Tack för att du tycker till!..Den här sidan framhäver bilderna mer än den andra jag har och jag gillar typsnittet på texten oxå. Kram :)
Baglady: Hej! Va skoj att du tittar in och tycker till! Har inte sett dig på bloggen förut!..Gillar nog den här sidan bäst designmässigt! Kram :)
Granne med Selma: Tack! Va snäll du är! Tror att den här sidan är enklast och den känns lugnare att titta på och det känns skönt! Kram :)
Lisa: Tack för synpunkten! ser att du tycker som jag, renare och enklare! Kram :)
Bagateller: Jaa, håller med om att de båda har sina för och nackdelar!..det är alltid svårt att välja och jag kommer nog att sakna min andra sida oxå men den kommer att finnas kvar i bakgrunden. Denna är lugnare och ljusare! Kram :)
Marie: Tack snälla för att du gillar mina bilder och för att du vill läsa den vilken jag än tar! Det värmer! Hoppas du hade en fin helg oxå! Kram kram :)
Sofia: Tack snälla! Kommer att länka till min gamla sida och den kommer att finnas kvar för jag vill inte skiljas från den och inte från mina gamla inlägg heller! Kram :)
Pia: Tack snälla! Gillar min krans!...bestämmer mig nog för denna sidan!Kram :)
Nygammalt: Tack! Tror att jag stannar här! Kram :)
Skogsfrun: Tack! Vi hade jättetrevligt i s-holm! Kram :)
Jennyshemochharmoni: Tack, tack! Hoppas du hade en härlig helg oxå! Tror jag stannar här! Kram :)
Miamaria: Jaa, visst är den här mer stilren..och lugnare för ögat..det är skönt! Kram :)
Hem&harmoni:Tack för din röst! Gillar ju den här sidan! Kram :)
Tilde: Tack! Kul att du gillar den! Du har ju fått till din sida fint ändå fast du har blogg.se..den är ju ljus och inbjudande och så gör din header
att den blir mysig! Kram:)
Maria-Jag blommar: Tack! Va kul att du gillar designen på designe-sidan! *fniss* Gillar typsnittet på sidan oxå! kram :)
Anna: Tack för rösten! Kram :)
Lotta:Tack för att du gillar båda!..håller med om att det är lättare att ändra i den här! Hoppas du hade en härlig helg du med! Kram:)
Mysiga lantliga ting: Jaa, blogspot verkar himla bra! Tack för att du hänger med vilken jag än tar! Kram :)
Signes vind: Tack för din röst för bloggen!..och kul att du tycker att den passar min stil! :) Roligt att du inspirerades av min plantering! Hoppas du hittade nåt fint att plantera du med! Kram :)
Handplockat: Tack! Det tjorvar ju även lite på blogg.se oxå men jag tycker det funkat bra på senare tid..det blir väl överbelastat både här och där lite då och då säkert! Kram :)
Ingrid: Tack snälla du för dina snälla ord! Ska försöka pyssla till den här sidan lite! Kram :)
Lantlivsanette: Tack, tack! Har ju inspirerats av alla er andra blogspotare och det är många!..känns bra att besöka er så jag vill oxå prova! Kram :)
Hanna: Tack för din röst! Kul att du gillar den!..blir nog kvar här! Kram :)
Vildängel: Va bra! Kram :)