tisdag 2 oktober 2007

Tack snälla ni!

Bild på blommorna från sommarens hängpelargoner.

...för att ni tyckt till om mina 2 bloggar! Det lutar åt att jag fortsätter med den här bloggen men behåller även den gamla så man kan se alla gamla inlägg och gå tillbaka och titta!

Det var verkligen roligt att få läsa alla kommentarer när jag kom tillbaka från min bloggpaus!

Jag har varit i Stockholm i helgen med en kompis och shoppat, mest kläder men även lite inredningsprylar. Det blev inte så mycket fotograferat men lite bilder + mina inköp som ska jag visa senare!

Vi bodde på vandrarhem centralt i Stockholm och gissa vad de hade där...jo, gratis internet..gissa vem som var in och smygkikade lite på kommentarerna..men bara lite i början av helgen, ville ju spara mig tills jag kom hem! :)
Ha en fin tisdag!
Kram Signe

19 kommentarer:

MiaMaria sa...

Du verkar ha haft en skön helg med shopping och gott sällskap.
Må gott! // Miamaria

Hanna sa...

Härligt med en hel helg med shopping! det är ju aldrig fel.

Tack för att du tyckte till om dörrarna, har lite beslutångerst ;). Jag vill så gärna ha dörren med halvmåne, men eftersom vi inte har några fönster i våran hall är jag rädd att det ska bli för mörkt...

Trevlig kväll!/Hanna

elin1976 sa...

he he. Vet akkurat hvordan det er . Kommer nok til å benytte meg av internettcafe når ejg reiser til spania om en uke. Vi har jo ikke internett tilgang i leiligheten vår så da kan ejg kose meg på cafe samtidig. Ha en fin dag:O)

Skogsfrun sa...

bra val! jag gillar också blogspot! kram

Anna sa...

Välkommen tillbaka! Det låter som om helgen har varit bra:) Du hann väl med ett besök på Old Touch?

Ang hur jag gör collagen: Jag gör dem direkt i inlägget. Dvs först hämtar jag de bilder jag ska ha med, sedan placerar jag dem bara 2 och två,(välj placering: "ingen").
Därefter skriver jag texten!

Hoppas du förstår vad jag menar?
min mail är annars: ameros.68@hotmail.com

Kram
:)Anna

Anonym sa...

Å vilken söt bild, jag längtar redan tills nästa sommar!

Lisa sa...

fast jag gillar blogg.se bättre faktist..

Lotta sa...

Jag länkar till din nya blogg direkt!

Kram
Lotta

Nergårds-Emma sa...

Det ska bli kul att kika på dina nya saker! Ha en trevlig vecka!

signe sa...

miamaria: Det var jättehärligt och roligt!..mycke spring i affärer blev det! Ha det gott du med! Kram :)
hanna: Jaa, shopping kan man nästan inte få nog av, det är skoj!..Visst är det kul att få lite råd! Tack själv ang. tyckandet om min blogg! Trevlig kväll på dig oxå! Kram :)
elin1976: Hihi..man är ju bloggberoende och det är så spännande att läsa kommentarerna som kommit in! Ha en skön semester då! Kram :)
Skogsfrun: Va bra! Kram :)
anna: Tackar! Det blev inget Old Touch..hade tänkt gå dit men var i s-holm med en ej inredningsintresserad kompis så det blev inte så mycket inredning faktiskt..skönt det oxå! Gjorde ett testinlägg för en stund sen och testade att lägga bilderna som du sa och nu förstår jag hur det funkar! Tack för det! och va bra med mailadressen ifall jag undrar nåt mer! Kram :)
lisa: Tack! Pelargonerna var så fina när jag skulle ta bort sommarblommorna så jag klippte av dom och satte dom i glasburk istället! Kram :)
lisa: Ja, det är ju olika..båda har ju både bra och dåliga egenskaper..här kan man ju inte göra samma stora collage som på blogg.se...får se om jag trivs här nu då! Kram :)
Lotta: Tack för det! Kram :)
Nergårds-Emma: Bilder kommer framöver..jag har så många bilder liggande som vanligt så jag ligger efter...de hinner nästan bli inaktuella! *ler* Vi ses! Kram :)

Guldkant På Livet sa...

Bra val! Då ska jag byta ut din adress bland mina länkar omedelbart! Jättehärlig rosa pellisbild! Jag saknar redan sommaren... Det lät som om ni har haft trevligt i Sthlm, ser fram emot att få se mera bilder sedan. Lycka till med blogspot! Mari.

Broarne sa...

Ser fint ut det här ska byta ut din länk jag också. Pelargon va?
Annmarie

Marie sa...

Det låter som du haft en härlig helg i Stockholm.

Trevlig kväll. Kram Marie

Ps. Fin bild!

Solkatter & dammråttor sa...

Ja,men det blir väl bra.Då gillade du blogspot alltså.Jag ska länka direkt till den här sidan nu.
Vilka underbara dagar du verkar ha haft i Stockholm....jag vill också åka dit och shoppa snart.
Ha en skön kväll!Kram!

Desiree sa...

Kul att du bestämde dig för att fortsätta med denna nya snygga blogg. Ser fram emot att få fortsätta läsa. Låter toppen med en mysig helg i Stockholm.

signe sa...

guldkant på livet: Tack! Gör det! Jag har själv länk härifrån till min gamla så man kan titta tillbaka dit!:) På bilden är det hängpelargoner, det är så fin färg på dessa tycker jag..det blev en hel bunt i burken av det som var kvar på blomman. Jaa, det var trevligt i S-holm! Kram :)

Broarne: Tack! Jaa, hängpelargoner är det! Kram :)

Marie: Tack! Jaa, det var härligt och alldeles för kort!..skulle kunna vara där en vecka och bara strosa runt och njuta! Trevlig kväll på dig med! Kram :)

Solkatter&dammråttor: Jajamensan!..Det var skojsigt i s-holm! Åker gärna dit snart igen..man borde egentligen shoppa mindre när man är där och livsnjuta istället! Kram :)

signe sa...

Desiree: Tack, tack! Jätteroligt att du gillar den och att du kommer in och kikar! Skulle lätt kunna tillbringa nån vecka i s-holm och bara njuta av att det är vackert! Kram :)

Dubbelörnen sa...

Ja vill ha dig HÄR!!!!!! Utan minsta tvekan!!!

Kra,ar

signe sa...

Dubbelörnen: Tack snälla du! Va gullig du är! Kram :)