söndag 3 februari 2008

Lite pysseltips



Kolla in vilka söta schabloner! Dessa hittar man på schablononline! Kronorna hittade jag på barnsidan men jag tycker de passar för vuxna oxå! Jag har lite dille på kronor!
Olivkransen är så himla fin oxå!..skulle va fin på en dörr till exempel!

När man hittar fina väggord och schabloner så blir man ju sugen att köpa...men då upptäcker jag att ..hmm..jag har ju väldigt dåligt med målade väggar..var ska jag sätta orden eller bilderna?!..men som sagt på dörrar eller möbler kan det ju oxå vara fint!

Hoppas ni har haft en fin helg! Här har varit både snöstorm och kyla med sol!....jag trotsade båda och åkte skidor....sen var det skönt att krypa ner i soffan med en brasa i kakelugnen!

Jag har börjat slipa på månborden, längre än så har jag inte hunnit... det är ju förarbetet som är tråkigast och tyvärr viktigast!...det är ju bättre att slipa på lite extra istället för att måsta spackla :) Allt syns så väl när det blir vitt..nu när borden är mörkbruna försvinner alla skavanker i det mörka!

Ha en fin vecka! :)

20 kommentarer:

Jennyshemochharmoni sa...

Superfina! :) De får verkligen bra reklam, jag hade ett inlägg om dem häromdagen jag med :) Spänannde med månborden, ska bli kul att se dem sedan! Ha en toppenbra vecka du med! KRAM

MODERN COUNTRY sa...

Snøstorm sa du? Ojoj...her har det også vært kaldt, storm har vi også hatt, men ikke snø. I dag er det litt roligere ute men allikevel bare 4 grader. Lengter etter vår!
Så mye flott du viser i dine siste innlegg, flott bad har du! Ja og så skjønne tulipaner. Som jeg sa til Karin i "Ute och Inne" før i dag har jeg vært å sett i mine blomsterbedd i helgen. Men der var det ikke mye rart å se. Skal bli så herlig å se de første knoppene som tegn på vår.

Ha det godt Signe og ha en herlig uke! Klemmer

Ljuva ro sa...

Åh så fina! Har oxå fått dille på kronor, vill ha kronknoppar på lillens garderob! Så fint du gjort med tulpanerna, effektfullt!

Designe sa...

jennyshemochharmoni: Visst är dom!..Det var bra att du oxå gjort reklam, det är de värda! Ska visa bordet i brunt strax! :) Kram

moderncountry: Japp...mer storm än snö i och för sig! :)...Kul att du gillade mina inlägg!..Har du växthus?..Ja, det är härligt med de första knopparna! Ha en fin vecka du med! Kram :)

ljuva ro: Visst är dom!..Åh, det låter fint med kronknoppar! Kul att du gillade mitt tulpanarrangemang! Kram :)

Ann-Catrin sa...

shablonerna är ju superfina... nu blev jag oxå sugen!!
Nu väntar jag oxå att se månborden!!
kram a-C

Karin sa...

Sitter här och ler! Jag har precis som du haft massor utav tulpaner på bloggen det senaste och om jag känner mig själv rätt lär det bli ännu fler bilder framöver. Dina foton är jättefina!

Har du köpt månbord? Kanske har du skrivit om det tidigare men mitt minne är allt bra kort. Kul i alla fall! Ser fram emot att få se dem här. Kul med väggord. Kanske skulle testa det jag. Ha en härlig måndag och bra vecka!

Kram Karin

This is Kia sa...

Roligt att folk börjar måla på väggarna mer, blir då mer personligt. Olivkransen är jättefin, den skulle jag vilja ha som mall och måla på gardiner och kuddar.

Kramar Kia

Randi sa...

Håller med dig! Vilka fina schabloner. Jag är svag för både franska liljan och kronor. Kan aldrig motstå dem om jag stöter på dem. Tur att jag så sällan gör det ...!
Dina tupanbilder är helt underbara! Nu frossar jag i tulpaner. Precis som Karin A har jag också en bild på en tulpan, men min är både vissnad och torkad. Dina är i alla fall färska och friska! Älskar att fota dem och därför får alla stadier agera fotomodell.
Kram Randi

Mita`s hjørne sa...

Nydelige sjablonger, skal inn og titte om litt...
Er jo så koselig å pynte med både på puter og div tre...

Ha en koselig kveld...og uke...

Nygammalt sa...

Tack för tipsen, gillade speciellt kransen.

Vad nyfiken jag blir på ditt månbord.
Fint med tulpaner, har också införskaffat sånt på sistonde.

Kram.

Marie sa...

Spännande med månborden, ska bli kul att få se dem framöver!

Ha en bra tisdag!
Kram Marie

Solsjö - Under en vind sa...

Vilket superbra tips! Måste kollas! Kram!

Anonym sa...

Har spanat in den där sidan och där finns verkligen mycket fint. Det är kul att kunna pryda väggar eller nåt annat med en fin bild eller nåt fint ord. =)

Ja, tyvärr är det ju jobbigt och tråkigt med slipning och annat förarbete, men det är ju värt det i slutändan att man lägger ner mycket tid på det. Hoppas vi får se månborden sen när de blir klara. =) Kram

Anonym sa...

Jag brukar vara inne och läsa din blogg! Jag blir ofta så inspirerad att pyssla! Tack för alla fina tips!

LantlivsAnette sa...

Halloj !
Det är fint med schabloner..vad spännande att få se månborden..
Du..jag målar på tapeten hos mig..snickerierna med snickeri färg och tapeterna..jaa..dom sålde en vit färg, vägg färg när jag sa att jag målar direkt på tapeten..och den funkar jätte bra..täcker bra,jag målade två varv..
Kram Anette

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå där, ja de har verkligen mycket fint på schablononline! Men som sagt, en vägg behövs också..Du fejar du med, tror det råder "massfejning" här på bloggen : ) Så fina dina månbord ska bli, jag skulle vilja ha ett månbord jag med men vet inte var jag skulle ställa det i sf men jag sneglar på såna bord ofta, ser fram emot att få se ditt! Ha en bra semeldag! Mari.

EVA / whiskyochchampagne sa...

Jag spanade in den sidan förra veckan och fick alldeles för många idéer i skallen enligt maken...hihi !
***
KRAM EVA

lottens vita och gröna sa...

hej det är första gången som jag hittat hit, vad roligt! vilken bra idé med schabloner, jag har hittat några förrut på panduro, ska spana in ditt tips. jag har just målat ett av mina halvmånar, vitt...när jag började "shabba" med sandpapper skakade min man på huvudet. kram till nästa gång! lotten

Lilla Blanka sa...

Tack för tipset..! Kronorna är urfina och olivkransen med..fick genast lust att sätta schabloner hör hemma på en massa saker hihi
Kram
Mia

Designe sa...

ann-catrin/fint hemma: Jaa, man kan lätt få mycket idéer.. *fniss* Det ena månbordet kommer snart på före-visning! Kram :)

karin a: Hihi..det kommer att bli fler tulpaner..ganska snart :) Månborden köpte jag för nån vecka sedan och har börjat slipa, ska visa förebild strax! :) Ha det bra! Kram

sockersött: Jaa, det är himla personligt faktiskt!..håller med om att olivkransen skulle va väldigt fin på tyg..har sett nåt liknande hos Gudrun Sjöden faktiskt! Kram :)

randi: Hihi...jaa, håller med om att det är tur att man så pass sällan stöter på kronorna..annars skull man nog trilla dit!:) Kul att du gillar mina tulpanbilder och skönt att höra att både du och Karin A gillar att fota tulpaner oxå!:) Kram

mita: Visst är dom?! Kika in och se vad de har, de hade mycket fint!..Kram :)

nygammalt: Vassego!..är ju kul att tipsa!..jag har varit ute efter månbord länge..tycker det är så fint..kunde inte hålla mig och jag är nöjd med dom!..Hihi..mer tulpaner blir det! :) Kram

marie: Jaa, du får strax se ett av dom i alla fall före målning! Kram :)

under en vind: Det måste du absolut göra! Kram :)

hemma hos stina: Jaa, de är verkligen rätt i tiden..det är ju så inne med väggord och liknande nuförtiden!:) Jag slipar på borden men vill inte slipa föör slätt..ska ju synas att det är gamla bord oxå! :) Kram

ninnis hus: Va roligt! Kul att du ger dig till känna och att du oxå har en blogg! Välkommen tillbaks! Kram :)

lantlivsanette: Mmmm....ja, månbord blir det bilder på framöver :) Bra att få tips på målarbutiken, då känner man sig trygg med det man ska göra! Det blir så fint i din hall! Kram :)

guldkant på livet: Jaa, man får väl lite vårkänslor och vill fixa och dona lite..och så vill man ju ha lite klart innan sommaren så man kan njuta då! :) Kan inte påstå att jag har nån tom vägg direkt där jag måste ha ett bord men får flytta om lite och månbord kan man använda till så mycket tycker jag! :) Har avnjutit en semla idag! :) Ha det gott!

eva: Jaa..hihi..karlarna brukar visst tycka det! :) Kram

lottens vita och gröna: Va roligt att du hittade hit! :) Härligt att fler målar månbord! Jag ska måla mina vita oxå och tänkte sandpappra lite på hörnen, hoppas det blir bra. Man måste ju slipa bort det blanka innan målning men ändå behålla lite brunt under så man har nåt att slipa fram :) Kram

lilla blanka: Visst är dom?! Jaa, du..det är farligt att titta runt på bloggarna..man blir sugen på så mycket! ..och så får man mer att göra! :) Kram