söndag 13 september 2009

Lite som Ernst

..känner jag mig ibland.. Nu undrar ni säkert vad jag menar men ibland så bara ser man nånting som man "går igång" på som Ernst brukar säga.

Jag köpte mig ju lite blomkål förra helgen och så råkade det stå en keramikskål framme i köket och jag "gick igång" direkt...var tvungen att lägga blomkålen i skålen för den såg ut att passa där och det gjorde den. Hmm, var kan jag fota den? På stolen i matrummet kanske?!
Jaa, och så upptäckte jag att blomkålen hade nästan samma färg som väggen ...låter det patetiskt..jaa kanske, men så är det nog i min värld, man får lov att va lite patetisk om man ska kunna va kreativ och få nåt fotat. Ibland ser bara man bara saker helt enkelt som man måste fota och då bara gör man det även om det ser ut som rena bombnedslaget runt omkring :)

Jag fotar ju ofta massor av bilder ur olika vinklar då jag har nåt objekt framför mig och har nog svårt att välja ut vilken bild som ska visas så därför blir det många bilder, ni får stå ut med det! :)


Vilket härligt höstväder det är! Solen är riktigt varm då den tittar fram!
Har gjort lite nytta i helgen och ätit god mat, sett på teve och tagit en promenad!
Ha en bra kommande vecka!
Kram :)

14 kommentarer:

♥ Pia... sa...

Hej...ernstan...känner lite igen mej ..eller kanske ska säga MYCKET igen mej...:)..fint var det med blomkålshuvudet i skålen.....Kram.Pia

Malin sa...

hej, vill ha blomkålsgratäng ... och din skål vill jag oxå ha ... habegär ... men lugna och vackra bilder som vanligt, ha en skön kväll, kram Malin

Elsa och Helena sa...

Känner igen mig...går oxå igång på saker och ting. Jättefin blogg har Du!
Kram Helena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag gillar dina blomkålsbilder, det är så det blir riktigt bra foton.
Kramis
AnnaMaria

Kamomilla sa...

Där slog du huvudet på blomkålen! tänk att en blomkål kan vara så vacker! :)
Jag förstår dig precis!

Vit som snö sa...

Jag tillhör dom som älskar Ernst, det brukar vara antingen eller;-)
Jag tror att man är lycklig om man har den förmågan, att gå igång på små ting- då ser man det stora i det lilla och livet är vackert nästan jämt!
Väldans fina bilder!
Kram Cilla

n o r d i n g å r d e n sa...

Att vi är galna i denna inredningsbloggvärld är så sant. Men lite tokiga och löjliga måste man få vara, fast ingen här tycker ju att vi är det, bara ngn utifrån som kikar kanske men du har HELT rätt, det blev såå läckert med blomkålen i din vackra skål som man kan tro att ett fullblodat proffs har gjort!!! Lite konstkortskänsla över dina bilder. Stolen gillar jag också. Ses i morg: ) Mari.

Moa sa...

Haha, jag förstår precis hur du menar! Allt fint ska fotas och ur alla möjliga vinklar :) Jag gillar särskilt bilden med stolen och lite av blomkålen, skulle vara snygg som förstoring i köket kanske :)

Jenny sa...

Halloj "Ernst";)

Tittar gärna på dina bilder, de är underbara! Du är verkligen duktig med kameran!

Ha en jättebra kommande vecka,

Kram Jenny

Annas skattkammare sa...

Ja men visst är det så.. man kan stå och ändra detaljer- fota från alla håll och greja om när man väl hittat ett fint motiv! =) Dina fototn blev jättefina!
Kram /Anna

Gnistrande snö sa...

Hihi, känner igen mig :-)
Men härliga bilder blev det, tänk så vackert det är med blomkål!

Kram
Katarina

Lissboden sa...

Jättevackra bilder! Det behövs inte mycket för att man skall upptäcka de olika vita fina nyanserna som faktiskt finns.
Ha en fin höstvecka du också!
Kram/Maria

Huset vid ån sa...

Jättefint o vackert med blomkål!Känner igen mig det där med att fota...Man får utlopp för sina känslor när man får fota nåt fint..Låter kanske lite knasigt! Önskar dig också en bra vecka! många Kramar Therese

Linneagården sa...

Klart man går "igång" som Ernst lite då & då. Jag tycker verkligen du lyckats hitta blomkålens sätt att vara vacker på... Bilerna blev jättebra.
Man kanske skulle köpa hem lite blomkål, kanske!!

Ha det gott i höstsolen.
Många kramar från mig /madelene