torsdag 6 maj 2010

Dova pasteller










Brr va kallt det har varit en period nu. I helgen var det storm, i veckan har det varit kallgrader på nätterna och det till och med snöade en dag. Idag blev det i alla fall liiite varmare så det fick bli en kvällspromenad. Upptäckte i alla fall knoppar på träden som lyste upp lite försiktigt och några gröna gräsplättar i parken. Springandet har jag lagt på is...hehe...passar ju bra i kylan! :)
Hoppas på lite mer värme snart så man kan va ute mer.
Ha det bra! :)

12 kommentarer:

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Jaa rackarns så kyligt de e , fastän solen skiner ! Minusgrader här på mornarna.
Gillar dova pasteller med , vackert !
Trevlig helg /Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Ljuvliga pasteller! Vilken snygg tunika, var kommer den ifårn? Och en sån bedårande tavla, med lille killen mellan vovven och den tjocka katten, var kommer den ifrån?? Jag har inget internet i min stationära dator, där jag har mina bilder, så vi får se när nästa inlägg fr mej kommer, suck... Mari.

Jenny sa...

Hej!
Ja inte är det speciellt varmt inte fastän vi är inne i maj månad. Här i Göteborgstrakten hade vi sol idag men det var kallt i vinden.

Ha en trevlig helg!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Halloj!

Åh vad mycket fina inlägg jag har missat hos dig men nu har jag suttit och njutit ett bra tag må du tro. Butik Lilla Syter ser ut som en riktig liten pärla. Sådana ställen behöver man verkligen ha i sin närhet och gå in i och bli inspirerad.

Själv fick jag ju nytt njurstensanfal och har i omgångar krossat stenar. Nu äntligen känns det som om det är vår hos mig med och jag kan få njuta lite. Jag blev riktigt efter med mitt sitkcande och det droppar hela tiden in beställningar.....vilket är jätteroligt :)

Jag är ju så glad över ditt gulliga iniativ att göra reklam på din blogg så nu kommer det äntligen en liten tackgåva till dig. Jag postar den i morgon så du får hålla utkik i nästa vecka.

Önskar dig en skön helg

Kramar Lena

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hela helgen ska det bli kallt och blåsigt, men sen...Fin tunika du visar, härligt med pasteller nu på våren.
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Sofia på Me and my home sa...

Men så fin tunika!!
Hoppas du får en skön helg! Kram Sofia

Börjelundskan sa...

Ja fy våren kom av sig lite verkar det som. Men den kommer nog tillbaka :).

Vilken härlig färg på din fina blus, tycker att puderrosa är såå snyggt. Provade lite av den nyansen för ett par dagar sen, men hur mycke jag än vill ha den färgen så får jag ge mig,... för jag blir röd i ansiktet av den :(.

Kram på dig vännen och ha en skön helg. Cin

Huset vid ån sa...

Vilken härlig tunika du visar! Här har vi också kallt o blåsigt nästan så man kan tro att det är snö i luften! Önskar dig en Trevlig helg! Kram Therese

Anonym sa...

Ja nu har det varit lite ruggigt igen. Vill ha sol och värme nu så det fortsätter växa utomhus. Vacker tunika! Kram Sofia

linnea-maria sa...

Vilken härlig färg :) Tunikan var snygg /Therese

Lissboden sa...

Ja, visst är det svalt och ingen vidare vårvärme nu. Mamma säger alltid "Maj våt och kall fyller bondens lada all" så det är bara att se fram emot en förhoppningsvis lång och varm sommar.
Vilken fin tunika du visar. Pasteller är alltid fint.
Ha en fin vecka!
Kram från Maria

Marie sa...

Underbart vacker tunika, du har så mycket fina kläder (precis i min smak).

Här har det också varit jättekallt i veckan, men idag har det äntligen känts lite varmare och solen har lyst hela dagen, härligt!

Ha en bra vecka!
Kram Marie