tisdag 27 juli 2010

Gamla trasmattor

Fyndade 2 jättelånga gamla trasmattor på loppis förra veckan, 20 kr styck för dessa. De är verkligen superlånga och jag önskar att jag hade gamla såpskurade golv att lägga dom på för det skulle vara allra finast..men..jag har ju mattorna i alla fall! :)

På samma ställe fyndade jag 3 fina, rejäla vita lakan för 40 kr oxå..inga lakan med vackra broderier utan helt enkelt vanliga gamla att använda som lakan.


Jag gillar färgställningarna och mönstret.
De är längre än på bilden.
De passar ihop fast de är lite olika, det gillar jag.

Ja, då har man börjat jobba då och det blev verkligen jobbväder, grått och regntungt. Snacka om att man hade tur med vädret och fick rätt semesterperiod vädermässigt! Det känns bra!
Hoppas för er skull som har semester nu att vädret vänder tillbaka igen!

Ha det så bra! Kram :)

6 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Åh vilka snygga trasmattor och vilket pris, 20 kr, snacka om fynd! Jag som älskar trasmattor blir alldeles till mej, såg just Greengates nya höstkollektion och med lite lila/vinröda glas, DE skulle varit snygga till dina mattor! Ha en bra jobbstart,du får leka semster lediga dagar i stället, snart är du van igen: ) Mari.

Malin sa...

de är fina dina mattor, och använda så de får lite känsla oxå. Jag såg en blogg där de hade vävt trasmattor av gamla jeans, det var oxå snyggt men det borde ju skräpa lite kanske?! Jag har tre veckor kvar på ledigheten och idag tittar solen fram så smått men varmt är det ju inte attans. Ha det bra kära du.

Skogslyckan sa...

Underbara mattor! Jag tror trasmattor är på G igen. Jag säljer inte så mycket i Sverige, men i Danmark och Norge är de som tokiga efter våra fina mattor.
Kram Pia

Gilla Yoga sa...

Jättefina mattor, det är något visst med trasmattor, det går inte att komma ifrån. =)

Kram Linda

Skogslyckan sa...

Oj så fina underlägg, tänk vad mycket fint man kan göra av gamla dukar och broderier. Jag säljer till och med högar med gamla dukar i shopen just till pyssel.
Kram Pia

K A T A R I N A sa...

Vilka underbara mattfynd

Kramar
katarina