måndag 12 juli 2010

Mina blomsterängar

Det är jag som sköter gräsklippandet hemma. Jag vill nämligen inte att något klipps bort i onödan. I ett hörn av trädgårn är det massor av ormbunke och nära staketet så upptäckte jag för något år sedan att det var prästkragar på väg upp på stora plättar så jag har börjat klippa runt dom så jag får små ängar. Där växer i första hand prästkragar men även lite blåklockor. Under de stora träden vill jag oxå bevara lite växtlighet, det rundar av och gör det finare under träden.


Ha det bra! :)

7 kommentarer:

fröken knopp sa...

Så underbart fint!!!!

Varma Kramar Elin

Kamomilla sa...

Vilken fin idé! Det är jättegulligt!

astrid sa...

It feels like summer, lovely photos.

n o r d i n g å r d e n sa...

Å vilken ljuvlig garden och vildängsrabatt! Jag förstår du ville spara de blommorna och att du föredrar att klippa gräset själv: ) jag klipper också mest gräs, men jag gillar det, får så lite motion numera att jag ser det som ett litet gympapass: ) vackra sommarbilder från din gård! Mari.

Marie sa...

Underbart vackra sommarbilder!

Kram Marie

Skogslyckan sa...

Vilken vacker idyll med alla prästkragarna. Vi gör likadant och spar, och har bitvis blommande ängsmark här. Jättefint inlägg!
Kram Pia

nea i det gula huset sa...

Superfint! Jag gillar oxå när lite blommor får vara kvar i gräsmattan..men det gör inte min gräsklippande sambo! Så jag kanske ska göra som du! :)

Ha det gott!
Kram Nea