onsdag 17 augusti 2011

I det gröna

Den runtflyttande trädgårdssoffan hamnade ett tag i hörnet med ormbunkarna och bredvid hamnade även två zinkhinkar med vita malvor!


En lummig hörna att mysa i. Lite lila blommor skymtar.



Bakom körsbärsridån..

Kom på att jag har en hel del sommarbilder i kameran som det kanske är dags att visa medan det är liiite sommar kvar! Ikväll blev det ju faktiskt riktigt varmt och somrigt igen och jag passade på att ta en långpromenad och njuta av vädret!

17 kommentarer:

Johanna Stålros sa...

Så fina bilder, tur att du "hittade" dem;) kram Johanna

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fina bilder !!
Kraaam Anette

Norrfrids Eija sa...

Så bra med en nätt liten soffa som är lätt att flytta efter tycke. Perfekt för gräsklippningen! Blev nu påmind om zinkhinkarna därute, penseerna är verkligen slut nu, hinkarna är vattenfyllda och det är dags att förnya innehållet!
Ha en fin torsdag!
Eija

Mys och hemtrevnad sa...

så härligt det ser ut med den placeringen på din soffa...vill sitta där och njuta av sommar och fågelkvitter....som sagt hösten närmar sig med stormsteg...kramis semlan

Tina sa...

Dina bilder är alltid så harmoniska och fina! På den där bänken hade jag bara velat sitta och fundera på det goda livet..
Jag har tänkt på dig ett par gånger, du vet vissa bloggisar fastnar och jag har allt varit här inne o kollat ibland..kul att du hälsade på inne hos mig.

Ha det gott o kram!

Tina sa...

glömde en sak..visst kommer receptet på rostbiffen från tidningen Lantliv? Jag satt och funderade på var jag hittat det..

/Tina

n o r d i n g å r d e n sa...

Men så vackert,har ni så tropiskt intill Ångermanälven=) Vit Malva, jag har många ggr tänkt köpa en sån men det har inte blivit av, men så vacker den var!!! Den var ju som gjord att stå i den gamla zinkhinken intill den vita soffan! Mari.

Gilla Yoga sa...

Vacker soffa, känns så där härligt gammaldags! Jag kan nästan höra barn som springer omkring och leker samtidigt som man sitter där och njuter av livet.

Kram Linda

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Så fin malvan är!! Vad mycket blommor!
Verkar rätt härligt att slå sig ner på bänken och filosofera ett tag! Kram!

Jenny sa...

Vad fint och så tar du så vackra foton oxå:)

Kraam Jenny

Jennyshemochharmoni sa...

Så fint det var med malvan där bredvid bänken. Den såg så maffig och fin ut! Gillar det krispigt gröna mot det vita, vackert! KRAM Jenny

rosenälvorna sa...

Så vackert det vita lyser mot gröskan! Christina

kråke sa...

Vilka ljuvliga bilder och vad härligt fint du har det i trädgården:)) Skönt att fortfarande njuta av sommaren här hos dig...:))

stora kramen bland höstvindar....

kråke

Annas skattkammare sa...

Härliga bilder! Ja än finns tid att njuta, men visst kan hösten vara underbar med,, kram anna

Mitt hvite hus sa...

Så fint det var nydelig med hvite blomster i sink bøtta


Klemme ro=)

Två systrar sa...

Jättefint! Jag älskar ormbunkar och den gröna gröna färgen! Hoppas du gillade programmet, det var kärlek i luften och inte så mycket tårar igår :-) kanske glädjetårar! :-) Kram

Jennyshemochharmoni sa...

Tack goa du för din kommentar hos mig! :) Den värmde verkligen!:):) Stor KRAM och trevlig helg! //Jenny