måndag 4 november 2013

Höstmys

Det är verkligen gråa trista dagar nu! Regnigt och dimmigt! Man får mysa till det med lite blommor och belysning! Älskar mina iris lights som man anar där borta i hallen! :)


Som vanligt känner jag att jag bör be om ursäkt för att jag bloggar så dåligt! Faktum är att jag inte riktigt hittar något att blogga om nuförtiden! Är riktigt lat på fotofronten oxå förutom med mobilen och såna bilder är ju inte så kul att lägga upp här..så även med fotot ovan!...håller istället till mer på facebook och instagram.

Men...till helgen är det dags för julmarknad på Norrfrid igen, 9/11 kl. 11-15 och då ska jag va där med min keramik...och den har tagit mycket tid här i höst...att jobba med keramiken, skapa och färdigställa..det är många moment och man hinner inte så mycket som man tror när man jobbar heltid oxå även om man använder större delen av sin  helg till att va i keramikverkstan..men det blir det det blir! :)

Hoppas ni har det bra därute! :)

2 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Jag håller med dig om vädret ;( Nu behöver man ha tänt både dag som kväll. Snygg slinga därbak, får nog skaffa mig en sådan :)) Lycka till i helgen med din fina keramik. Kram Anna

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå i mysiga köket!!!! Och stort Lycka till på marknaden på lördag med dina vackra alster!!! Vi hörs!!!!