måndag 16 juli 2012

Livsnjutarresan: På besök hos Sussie, Granne med Selma

Hej på er! Det blev lite längre avbrott från bloggandet än jag hade tänkt...pga att livet och semestern kom emellan!..

Vår sista kväll på livsnjutarresan så åkte vi till Sussie med bloggen Granne med Selma...
Ja Sussie är inte bara bloggare utan tillsammans med sin man Raymond har hon renoverat stallet på gården...och vilket stall sen! Kolla in så vacker byggnad med pampig ingång!
Kolla in de vackra fönstren på ena gaveln som ger så fint ljusinsläpp!
Ja ni undrar kanske va man gör i det vackra stallet....Här välkomnas man med skylten "Välkommen på Kaffe"! På väggen tänkvärda ord m.m.Jo, här ordnas kafferep och olika aktiviteter. Här ser ni Sussie som språkar med vår vän Mia! Vi blev såå väl mottagna av en sprudlande glad Sussie med sin lika trevlige man Raymond.På disken vackra koppar med fat uppradade och man fick såklart välja sin favorit! :)Massor med gosaker fanns det att välja på! ... Sussie är en mästare på bakning kan jag säga! Mycket var det och supergott! Ääälskar kafferep!
Kolla in den här läckra skapelsen som hon gjort! :) ...nu blir jag fikasugen igen känner jag! :)Vid den här vackra sittgruppen satt vi och fikade och pratade och skrattade och blev sååå inspirerade så vi trodde vi skulle spricka....
Jag valde bl.a. dessa kakor! Supergoda! Ni ser den lilla bakelsen med ett hallon på..den har en alldeles egen historia som har med Nils Holgersson att göra, se HÄR!
Stallet är inrett i vit råspont och vackra vita snickerier och möbler! Så vackert och smakfullt! Vi var fullproppade med intryck när vi kom till Sussie och lite trötta men när vi klev in genom dörren och blev mottagna av dessa glada och trevliga människor, hade fågelkvitter och lugn musik i bakgrunden och fick komma in detta ljusa vackra rum så blev vi såå harmoniska!..och inspirerade samtidigt!Vi hade kunnat sitta kvar hur länge som helst och pratat och inspirerats och kommer gärna igen!!!
Andra bilder men även liknande ser ni hos min reskompis Eija!Två helt olika tallrikshyllor målade i samma färg men passar såå bra ihop! Bra tips!
Det finns hantverk att köpa som andra tillverkat, bl.a dessa fina fat som passar kanonbra in i miljön!Kolla även in den här läckra mobilen som hänger här!Sussie tillverkar gräskronor och även rönnbärskronor, den här är nog fjolårets men vill ni se fler så titta HÄR !
Det är så kul att prata med kreativa människor, man blir så inspirerad och inser att saker är inte omöjliga!
Raymond sa...vad finns det att vänta på? Livet är här och nu! Så sant!...va 17 väntar man på?...Vill du göra nåt så GÖR DET!Det här vackra handtaget har minsann Raymond gjort till sin fru Sussie! Hur många är det som fått ett sånt??!..jag bara undrar! :) Två hjärtan i ett!

Läs mer om det här duktiga paret HÄR!


Tack Sussie och Raymond för ert fina mottagande och för den trevliga pratstunden! :)
Känns bra att ha bilder som minne så vi inte glömmer den underbara miljön!
HÄR har vi oss bloggbesökare! :)

11 kommentarer:

Spets och Silver sa...

Vilka kreativa människor. Så väldigt fint överallt.
Älskar tallrikshyllorna, som jag trodde var en stor.
Detta inlägget tackar jag för.

Kram
Nette

n o r d i n g å r d e n sa...

Ahhh vilket ställe Sussie har och underbart vackra kakfat och vilka kakor sen då, jag som älskar fika skulle trott jag hamnat i himmelriket;) Fina tjejer både Mia och Sussie! mari.

G:a Affären sa...

Vilket trevligt ställe det verkar vara med härliga Sussie och Raymond, det känns att de är fina människor. Och miljön, även genom bilderna får man känslan av både lugn och inspiration.
Åh, gräskronor som jag älskar! Dit ska jag åka någon gång! Bra att du visade många bilder därifrån.
Ha en fin dag!
Cia

Granne med Selma sa...

Åh vad du har skrivit fint om oss! Jag sitter här och blir alldeles rörd. Och GLAD! Jag hoppas du själv hittar din inre sång och sjunger vidare med det projekt du nämnde. Du vet ju en säker återförsãljare :) En riktigt varm och hjärtlig kram till dig <3

Granne med Selma sa...

Åh vad du har skrivit fint om oss! Jag sitter här och blir alldeles rörd. Och GLAD! Jag hoppas du själv hittar din inre sång och sjunger vidare med det projekt du nämnde. Du vet ju en säker återförsãljare :) En riktigt varm och hjärtlig kram till dig <3

Rapport till Vänfors sa...

Men vilket fullständigt fantastiskt inlägg. Man läser ju inredningstidningar och bloggar så skjortan står rätt ut jämt och ständigt och ofta blir man alldeles till sig men detta gjorde verkligen intryck på mig, vilket ställe:)
Tack för att du visade oss detta. Ingår i min livsplan att åka dit.
Kram Annika

Fröken C sa...

Så underbart ställe ni besökt! Förstår att det var alldeles underbart att sitta där o fika o få massor med insriration:)

Ha det fint!
Kram C

kråke sa...

Hej du goa! Vilket vackert ställe ni besökt:)) förstår vad du menar med att livet och semestern ibland kommer emellan;)) Är så nyfiken på ditt projekt...spännande:)))

Ha en härlig fortsatt vecka:))

kram kråke

Rummet för välbefinnande sa...

Suck vilka härliga dagar vi hade....
Nu när jag tänker tillbaka så hann vi allt med en hel del :)

Ihhhh - gissa om jag är ivrig nu!!!! Snacka om att man inte ska ge upp det där man önskar sig. Även om andra säger;
- Oj, det blir nog inte så lätt det....,,
Nu är vi på gång förstår du. Tjoho!!! Jag mailar dig snart.
Kram kram Mia

Paula sa...

Allså! eran "Livsnjutarresa"! Vilken fantastisk ide! Å så sugen man blir på att göra något liknande! Ni verkar haft det så otrolit roligt!

Le petit jardin sa...

verkligen härligt med kreativa människor, man blir så inspirerad. Och vilken pampig entre, man blir ju inget annat än betagen :)

Måste lägga det på minne om man har vägarna förbi.

Två hjärtan i et..måste hem till mannen och språka lite...vill också ha...;)

kram Kajsa