fredag 27 juli 2012

Livsnjutarresan: På besök utanför Karlstad

Här tog en sprudlande  Mia emot oss i sitt fina hem i Vålberg utanför Karlstad! När vi precis anlänt så dök ju även Anna-Maria upp där! En kul överraskning! :)Efter en mysig fika med dessa trevliga tjejer så åkte vi ju till den underbara butiken Rost Interiör och shoppade och myste i några timmar. Vi bubblade av inspiration och vi pratade som om vi kännt varann hur länge som helst! Så blir det när man har saker gemensamt som inredning, pyssel och livet i stort!


Här tillbaka hos Mia och vi satt och tog det lugnt med ett glas rosé innan middan :)
Vi kände oss så välkomna och jag tackar hela Mias familj för det!
Mia hade redan då fått tag på pioner, härligt! Spana in hennes otroligt fina gamla saker och möbler! En riktig skatt har hon! Är nån sugen på att köpa nåt så har hon flyttloppis hemma hos sig 18/8! Titta HÄR så får ni se! :)
Såå snygg rumsavdelare hon satt upp mellan matrum och sällskapsrum!
Vi hade så trevliga dagar och kvällar med goda middagar i sällskap med Mias fina familj! Vi fnissade gott åt att vi åt middag senare och senare för varje dag men så blir det när det är mycket man vill hinna med! :)
Här satt vi och åt vår frukost och Mia hade smitt planer för en hel dag tillsammans! :) ..och vi visste ingenting om vad som skulle ske!Hon tog bl.a med oss till Skaparboden där det tillverkas mycket fina saker som den här och.....den här och sååå mycket mycket mer! Vi gick runt och tittade och inspirerades och fick prova på att virka halsband med pärlor och vi blev helt fast! Satt där och virkade och hade trevliga samtal med andra damer som oxå virkade. Såå himla trevligt och Mia fick avbryta vårt virkande så vi skulle hinna med allt annat hon planerat :)....men jag virkade klart hemma hos Mia sen på kvällen!Spegel, spegel på väggen där... :) Där har vi Eija! Om ni vill veta vad hon har för kul projekt på gång så kika HÄR!Den här underbara buketten hade man gjort i Skaparboden och jag blev så inspirerad och tänkte såklart göra en sån när jag kom hem men tror ni att det blev av?!..nej tyvärr..var mycket som jag ville göra då jag kom hem men har inte blivit så mycket...behövde väl semester helt enkelt! :)

Mia tog oss med på riktigt bra loppisar, butiker, lunchrestaurang och sist men inte minst till Sussie, Granne med Selma! :) Där hade vi riktigt givande och kreativa samtal!

Tack snälla Mia! Vi hörs snart igen!
Kram

7 kommentarer:

Mette sa...

God morgen !
Fant din blogg akkurat ! Her var det mye interessant og vil titte innom deg videre. Ønsker deg en fin fredag og helg !

Norrfrids Eija sa...

Nu fick jag en flashback som hette duga. Så levande du beskriver allt vi fick uppleva. Ja vilka dagar vi hade...det här måste göras till en vana!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var roligt och se bilderna från Mia, och det var jätteroligt och träffa er. Och det där med buketten du skulle göra, jag vet precis hur det är. Jag hade tänk åka till Rost igen, men icke. Fast snart...
Ha en fin helg
Kramar
AnnaMaria

Lissboden sa...

Ni verkar ha haft fantastiska dagar hemma hos Mia. Det ser fint ut både hemma hos henne och i butikerna i besökte.
Jag önskar dig en fortsatt fin sommar!
Kram/Maria

Rummet för välbefinnande sa...

Kram Lisbeth och tusen tack för att ni kom och förgyllde tillvaron för oss!
Sååå härliga dagar som jag kommer att spara på.
Ja, du vet att det betydde mycket för mig att få träffa er båda!

Tack snälla för att du länkar till min flyttloppis/försäljning. Det kommer att bli en del saker som jag ska sälja misstänker jag ;)

Kram och ha en fin dag!
Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja oj vilken resa ni gjorde! Och så vackert hem Mia har!!!! Rost interiör ser ut som en guldgruva!!! Tack för att vi får se allt! mari.

Granne med Selma sa...

med tanke på allt roligt ni gjort så har du säkert inspiration i flera år när du ser tillbaka på dina foton. Vilken underbar resa ni gjorde.
Kram Sussie