lördag 7 juli 2012

Livsnjutarresan: På besök i underbara butiken Rost Interiör..

Från att ha vaknat upp på Uljebergs säteri, åkt in till Frida på FAB Keramik i Rönneshytta utanför Örebro så åkte vi vidare till Karlstad, närmare bestämt till Mia med bloggen Rummet för välbefinnande! När vi åkte in på hennes vackra gård så satt hon på trappen och väntade! Efter några minuter dök det upp en överraskning, nämligen Anna-Maria med bloggen Ett rött monogram! Såå himla kul! Goa Mia och Anna-Maria som vi bara haft kontakt med via bloggarna tidigare, superkul att träffas!
Inte nog med det, Mia hade även ordnat så Magnus med butiken Rost Interiör öppnade upp för oss denna måndag kväll när han egentligen inte skulle ha öppet!
Jag är fortfarande överväldigad över vilka fantastiska människor vi mött på vår resa som öppnat upp både sina hem och butiker för oss! Hela veckan var lika fantastisk! Såå mycket inspiration så det rymdes knappt mer! :)

Här har vi butiksägaren Magnus som glatt öppnade upp för oss och bjöd på såå god cappuccino och italienska skorpor!


Såå snyggt blandat med gammalt och nytt!


Ljusa möbler, textilier och porslin för de som gillar det!


...och den lite mer maskulina stilen i svart med vitt och linnebeige som bryter av.Lite gammal läsning för nostalgiker, för att göra nåt pyssel med eller bara som prydnad. Jag köpte två! :)..ja köpte lite annat smått och gott oxå!Såå läckert med grönt som bryter av! Såå snyggt arrangerat i hela butiken med vit råspont på väggarna, möbler i vitt, grått, svart, brunt och som här grönt. Både nytt och gammalt blandat. Så snyggt ihop så man ser knappt vad som är nytt i helheten, det gillar jag!


Jag kunde gå runt och titta huuur länge som helt och upptäcka nya saker hela tiden. Så mycket snyggt porslin och glasburkar som man aldrig kan få för mycket av.Här är Eija i samspråk med Magnus. Kolla in alla snygga linneprodukter på bordet och den maffiga kronan ovanför. Missade tyvärr att fota i det andra rummet med mer industridesign och retro, var såå snyggt det oxå. Bilder därifrån finns dock att se i Eijas blogg, Norrfrid!Kolla in den vackra omgivningen utanför butiken! Tack Magnus för att du öppnade upp butiken för oss!
Kika in på Rost Interiörs blogg HÄR och hemsidan hittar ni HÄR!

Ha nu en trevlig helg! :)

6 kommentarer:

Norrfrids Eija sa...

Det är så kul att se saker och ting ur en lite annan vinkel än man själv såg det - jag fotade ju mest i "industri-gammal-lantbruks-rummet" och hade bara ett svagt minne av cappuccinon och skorporna ha ha! Ja det var goda men jag fick så fullt med idéer och inredning i skallen så det överskuggade allt annat. Då varken hör eller ser jag någonting annat, får tunnelseende liksom! Gudars vad det är snyggt i Magnus butik - måste vara en av de topp tre snyggaste jag någonsin besökt. Vilket sinne för styling han har den mannen!

Rapport till Vänfors sa...

Så läckert! Får göra en bloggresa i era fotspår tror jag, hi hi.
Kram Annika

G:a Affären sa...

Det syns att han kan exponera sina varor så att de kommer till sin fördel, både det nya och gamla. Dit bara måste jag åka någon gång!
Kramar
Cia

kråke sa...

Hej vännen! Vilken fantastisk resa vi får vara med om... Superroligt:)))

Stora kramen till dig fina och trevlig helg:))

Kråke

Magnus sa...

Hej så roligt och trevligt att ni titta förbi mig och butiken, skulle mer än gärna vart med på hela eran tripp ,då ni sett så mycket vackert ner genom sverige !
Kram Magnus på Rostinteriör

Tina sa...

Jag var förbi Rost interiör men då var det stängt!! Typiskt..
En tygkrona står näst på listan, de är så fina!

kramen