torsdag 28 februari 2013

Nu grönskar det....

Testade en grön glasyr till de här manschetterna bara för att jag är så sugen på grönt överhuvudtaget just nu! Det blev inte riktigt den grönfärg jag trodde men det kan kanske bero på vilken temperatur man bränner på, jag tog nog i i underkant men eftersom jag brände med andra saker i vitt som inte tålde så mycket mer så fick det bli så. Ja det är ett evigt experimenterande, man vet aldrig riktigt hur sakerna ser ut när man öppnar ugnen!
På den här bilden ser de lite mer grå ut genom kameran men det är färgen på bilden ovan som stämmer in.

Kom gärna och titta in hos Norrfrid nu på lördag 2 mars då det är öppet hus på Norrfrid Bed & Breakfast! Det är öppet hus kl. 11.00 till 15.00! Eija har öppet i butiken som vanligt kl. 11.00-17.00.
Jag kommer att duka upp lite keramik inne i salen i själva B&B, en marmeladkokerska finns i köket och en massagetjej finns oxå på plats! Det blir mysigt! :)


7 kommentarer:

Annas röda stol sa...

Fina manschetter!!! Och grönt är skönt :) Ha det gott och lycka till på lördag. Kram Anna

Geli sa...

Hello Signe! The green is great! I loooove it! I wish you a lot of fun and success! With love, Geli

n o r d i n g å r d e n sa...

Urläckra!!!!! Fasen va duktig du är!!! Ja, grönt är vårfärgen nummer ett!!!!

Rapport till Vänfors sa...

Tänk dig dessa till råa, blänkande kopparljusstakar...gärna modern design. Tror jag hade varit superläckert:)
Kram Annika

G:a Affären sa...

Jag gissar att du säljer riktigt mycket på Norrfrid, de gröna manschetterna är så fina så. Det här med keramik måste vara din "grej" Lisbeth! När jag var inne i min keramikperiod tyckte jag också glasyrerna var så spännande, och det bjöds ofta på överraskningar.

Kramar
Cia

Norrfrids Eija sa...

Vilken tur att jag tog riktigt många bilder av ditt försäljningsbord, för det var så vackert och vårigt exponerat! Kommer att göra ett inlägg snarast och skönaste keramiken/keramikern! Tusen tack för hjälpen i helgen och FÖRE helgen, skulle aldrig ha gått utan dej! Vi hörs kompis!

kråke sa...

Vilken färg och vilka manschetter...ursnygga...och jag älskar den där gröna färgen:)))

Kram fina!

kråke