tisdag 26 februari 2013

Jag är inne :)

Sååå intressant! Hittade ett litet reportage på Sköna Hems hemsida om Veckans trendspaning och faktum är att jag nog är inne! :) ..och det är ni nog många som är. Känner att jag fick vatten på min kvarn nu! :) Det som är inne är alltså att man ska ha lite "ofärdigt" hemma!

Bild lånad från www.skonahem.se
Kolla så snyggt med sängen gjord av pall och den ofärdiga väggen därbakom, skabbigt bord i bakgrunden bl.a. Såå snyggt! :) Det enda jag har på bilden är dock lampan!

Bild lånad från www.skonahem.se
Det här faller jag för direkt! Skulle kunna tapetsera med de här tapeterna hur lätt som helst! Jättesnyggt! ...och att ställa tomma ramar så här gör jag lite här och var och jag gillar det. Vet dom som stör sig på det och det förstår inte jag däremot! :) Läckert med skärmar på hög oxå!

Bild lånad från www.skonahem.se
Snyggt med den råa väggen mot parketten och faktum är att bordet HAR jag...fast bordsytan är mer furufärgad än den på bild..var snyggt när den är lite gråare.

Titta in HÄR!

9 kommentarer:

Unknown sa...

Haha...ja den där stilen känner man igen hemifrån. ;-)

Kram kram

Rut och Signe sa...

Mitt hem är i ständig förvandling och blir nog aldrig färdigt. En livsstil som passar mig otroligt bra. Bilderna är superfina och jag gillar verkligen bilden med de rivna tapetresterna. Bor i en gammal lägenhet som jag hyr. Om jag ägt den hade jag rivit fram tapetrester som påminner om alla generationer som passerat här.

Ha det gott, Marie

Annas skattkammare sa...

Då är jag också definitivt inne! :) fina bilder tycker jag också.
Kram Anna

Kamomilla sa...

Härligt inlägg! :)

linnea-maria sa...

Ha ha . Vad kul att det ofärdiga är inne. Vad skönt nu kan jag luta mig tillbaka, nejdå, mitt ofärdiga är sådär fult ofärdigt, inte sådär chict rivningskåks-aktigt. I lägenheten jag bodde ett korttag så spacklade hantverkarna med slätspackel så att väggarna såg ut som slät betong. Jag bara utropade åhh, det här vill jag ju ha! Men det kändes lite taskigt när de ändå var där och skulle tapetsera :P Så ett tips. Vill du ha en betongvägg, använd spackel :)

Geli sa...

Hello Signe! I love the bed! I wish you a lovely week full of inspiration for your work! With love, Geli

n o r d i n g å r d e n sa...

Ja ofärdigt är verkligen smakfullt,man kan undra, NÄR började vi tycka så,men så är det ju, skitsnyggt ;)

n o r d i n g å r d e n sa...

Läckra bilder nedan, och jättesnygg handduk!!!

G:a Affären sa...

Hi, hi, härlig trendspaning och en tröst även för mig!

Kramar
Cia