söndag 17 juni 2012

Livsnjutarresan: Butiken Country Interior ScandinaviaI bortre änden av stallbyggnaden det snygga stallet och här har vi butiken!Gamla möbler och nya saker!Gillar färgskalan som går i brunt, svart, grått, vitt och nåt i grönt då det gäller möbler.Till detta stora klockor i olika stil, ni ser väl flasktorken där på golvet!
Läckert dokumentskåp i svart.Den underbara gröna färgen på några möbler och så vitt som alltid är gångbart!
Lite blommor säljs också i butiken.Jag blev så sugen att köpa flera möbler här, till exempel nåt skåp, stolar m.m....men....vi hade ju lång väg att köra hem. Då hade man fått hyra en släpvagn och kört sakta och försiktigt hem...en annan gång kanske!? :)


I övrigt fanns lampor, lyktor, ljusstakar, kuddar m.m. Lite av det jag köpte står på disken därborta :)
Hade som sagt kunnat köpa mycket men med begränsat med plats i bilen samt att man inte visste vad som komma skulle på resten av resan så vill man ju ha lite plats över oxå! :)


Så här står det skrivet på Country Interiors hemsida:

Vi inreder och stylar i klassisk lantlig stil, med inslag av herrgård och jaktstuga. Antikt och nytt hittar du på våra marknader eller på bokad tid. Inspiration får du från våra hus eller inspirationssidor. Vill du semestra i smakfullt inredd miljö? Hyr ett av våra omsorgsfullt inredda hus.
 
Vi lever vår dröm - det goda livet på landet. Harmonisk, lantlig miljö där du vill stanna kvar.
 
Så sant! Man känner verkligen att det är harmoniskt och man vill gärna stanna kvar! Se mer HÄR!

6 kommentarer:

Smultron på ett strå sa...

Så mycket fint! Mycket man skulle vilja ha, helt klart! //kram maria

Rapport till Vänfors sa...

Känns kluvet med såna fantastiska butiker. Man blir helt salig samtidigt som man inser att man inte kan köpa allt man vill ha. Tur att man kan blogga och fota så finns det i alla fall kvar som vackra bilder:)
Kram Annika

Lilla Majken sa...

Dit skulle jag gärna vilja åka, det har jag tänkt en längre tid nu. Hoppas verkligen att det blir av i sommar. Tills dess får jag nöja mig med dina fina bilder därifrån.

Kram Therese

Millygarden sa...

Ja av dom bilderna får man verkligen inspirationslusta!

Tänk att få handal obegränsat i en så fin butik där det mesta tilltalar!

kram Marina

G:a Affären sa...

De här killarna imponerar alltmer; jag kommer ihåg bilder från något reportage om deras sommarhem och nu det här! Jag förstår att man vill stanna kvar där.
Tänk så viktigt det är att fylla på, att få en inspirations kick genom vackra miljöer och inte minst; intressanta och generösa människor!
Det är så kul med er ide och att ni tar oss med på livsnjutarresan!
Önskar dig fina dagar,
Cia

STENLYCKA sa...

Tack för alla vackra inspirerande bilder från bl.a alla vackra platser du besöker. Det är med underbar glädje jag följer din vackra blogg och jag väntar på dina inlägg som ett barn på julafton.
Ha en fin midsommarvecka! Här hos mig har den börjat med regn.
Kram Raina