tisdag 24 augusti 2010

Mera bilder

Man är ju helt galen då man fotar...kan fota samma objekt från olika vinklar och på olika avstånd..då blir det mycket bilder!!! Därför blir det lite fler bilder på skrivbordet.

Den har fått en stol oxå nu, en gammal vitmålad sliten leksandsstol som får tona ner det nymålade. :)

Gamla stolar kan jag aldrig få nog av. Köper gärna på mig udda stolar som kan användas till allt möjligt. Tycker det var fint förr när man ställde upp sina stolar längs väggarna för att få mer utrymme dagtid men de fanns att ta fram när man blev många. Ripsmattor är nåt jag gillar oxå förutom trasmattor, den här kommer från Nyblom & Kollen.


Eftersom jag är så inne på grått just nu så kommer det mer bilder på nymålade grå saker inom kort! :) Ha en bra dag och tack för att ni tittar in! Kram :)

10 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

...gör inget om du är fotogalen, detta skrivbord tål att beskådas både en och flera ggr, så vackert det blev och fint med nött Leksandsstol till och mattan gillade jag också, vilken favorithörna detta måste ha blivit!! Mari.

Jenny sa...

Hej!
Ditt fina skrivbord ser vi gärna många bilder av:)

Gillar mönstret på mattan!

Kraam Jenny

20-talshuset sa...

Skrivbordet blev jättebra!. Gillar verkligen hur du fixade bordsytan. Kul att höra att man inte är ensam om att vara "stoloman" ;-) Finns så många fina stolar, fina arbeten med olika karaktär. Får hejda mig för att inte köpa fler. /Kram Anna

Fröken Fräken sa...

Nehej, jag kan inte heller få nog av vackra gamla stolar.. eller bord (funderar just nu på om det inte går att få in ett fint bord med svängda ben som jag sett på Blocket..) En Leksandsstol fattas dock i samlingen!
Och bordet kan man se många gånger. Tack för svaret om pigmenten, här ska det definitivt börja blandas!!

Smultron på ett strå sa...

Fiiiint! Gillar när det är mycket bilder, man får sån inspiration av det. Måla på, längtar efter att få se resultaten!//kram maria

Marita sa...

mmmm underbart vackert!!! Du kan visa hur många bilder som helst på ditt vackra skrivbord...ledsnar aldrig!! Jag lovar! Stolen till blev ju helt perfekt! Mattan...underbar! Du har verkligen god smak!
kram, Marita

Alberte sa...

Vakkert! Hopper opp av stolen for å fikse litt her. Blir så inspirert!
Klem

Mys och hemtrevnad sa...

fota hur mkt som helst, är så glad att du delar med dig av bilderna! Vackert! Gillar med att samla på mig udda stolar...kramis semlan

Mitt hvite hus sa...

Du har fått deg et flott skrivebord... som jeg gjerne ser flere ganger...

og stoler ja det er noe en ikke får for mye av..

klemmer =)

Livet på Vestergård sa...

Tänk så många bilder man har i datorn och precis som du tar jag många av samma föremål. Men det är ju så roligt att fota :) Ditt skrivbord är jättefint. Det kan du visa från alla håll och kanter utan att det blir tråkigt!
Kram Kicki