måndag 16 augusti 2010

Ett litet porträtt

..kan man kanske kalla bilderna för. En fluffig lill-signe på gruset med lite smutsiga tassar! :) Hon älskar att rulla sig i gruset och då blir hon mer grå än svart...sen vill hon gosa med allt damm kvar på sig! :) Det gör man ju såklart!Vilken värme vi haft i helgen! Under lördan visste man inte var man skulle ta vägen, höll på att flyta bort fast man var still men kvällen och natten var skön.
Passade på att njuta av solen i helgen, man måste göra det nu när man jobbar..är ju redan inne på min fjärde vecka av arbete efter semestern, helt otroligt!
Var och tittade på Kubb-turnering för företag i finvädret och blev sugen på att spela men vi hade inget lag. Däremot har vi haft kubb-turnering på jobbet hela sommaren, rätt kul! :)

Ha en bra vecka! Kram :)

7 kommentarer:

n o r d i n g å r d e n sa...

Nej men harredodingen vilka söta småtassar, de var ovnligt gullliga med så lite vitt på att hon ser ut att ha extra liten tasstorlek:)

Nej den kudden kommer fr Gruvgatan 13, hade tänkt skriva det men glömde så nu har jag kompletterat med kuddinfo, den har märket Linum. Mari.

Skogslyckan sa...

Åh så vackra tassar. Påminner om min Skrutten som också är en svart vit långhårig katt, men hans är dubbelt så breda, en riktig bamsekatt.
Kram Pia

Alberte sa...

Vakre pusekatten - kunstneriske bilder!
Godt at dere har hatt det varmt. Sommeren var innom her i dag, men nå regner det!
Klem, Jannicke

nea i det gula huset sa...

Vad är det som är så fint med katt tassar? Jag fullkomligt älskar just tassarna och har själv tagit otaliga bilder på dom! :)

Ha det gott!
Kram Nea

millandante sa...

Åhhh så gulligt!!!
Och den där trasmattan var riktigt fin!! Sådana oväntade fynd kan man leva på länge...:)
Härligt att titta in till dig igen!!
KRAM

Anonym sa...

Guu så söt hon är! Vilka härliga bilder! Man blir sugen att gosa med små tassarna :) KRAM Linda

Marlen sa...

Vad roligt att se lill-signe igen! Hon är verkligen en liten foto-katt tycker jag. Brorsan hennes; Tippen, gillar också att rulla sig i gruset, hi-hi! Och smyga bland tistlar! Huu! I bland har han stora frösamlingar med en massa sträva hullingar i svansen = mindre "hi-hi". Men söt är han ändå!
Skickar en lite klapp till Signe!

Hälsningar från "kattmamman"!